A Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje Facebook-oldalán azt nehezményezte, hogy a IV. Budapesti Demográfiai Csúcs összes neves meghívottja férfi. „Ezek az urak bizonyára úgy vélik, nekünk, nőknek semmi közünk a demográfiához, a születendő gyerekekhez? Mike Pence még indianai kormányzó korában aláírt szigorítást célzó abortusztörvénye alkotmányellenesnek minősítte a bíróság. Ezek az urak akarnak demográfiáról beszélni? Vagy az az Orbán Viktor, aki saját szavai szerint nőügyekkel nem foglalkozik?” – fogalmaz Dobrev. A miniszterelnök-jelölt azt ígéri, az általa vezetett kormánynak „szívügye” lesz a demográfia, és majd úgy fognak kormányozni, hogy minél több ember véleményére legyenek figyelemmel. „Orbánék nem kíváncsiak a nők véleményére. Mi viszont rengeteg férfi és rengeteg nő véleményére vagyunk és leszünk kíváncsiak. Így fogunk kormányozni” – írja.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Politikai dajkamesék! Annyit ért az egész "csúcs" a valós demográfiához, mint Hajdú a harangöntéshez!
kereső
'A nők bolondok, ha egyenlőségre törekszenek a férfiakkal. A nők sokkal magasabb rendűek, és mindig is azok voltak. Bármit kap a nő a férfitől, mindig valami sokkal nagyszerűbbet teremt belőle. Ha a férfi spermát ad, a nő gyermekkel ajándékozza meg. Ha a férfi házat ad, a nő otthont teremt belőle. Ha a férfi hozzávalókat ad, a nő ételt teremt belőle. Ha a férfi egy mosolyt ad, a nő a szívét adja érte. A nő mindent megtöbbszöröz és minőségileg értékesebbé tesz. Ezért sose bántsd meg a nőt, mert egy tonna szennyet kapsz tőle vissza cserébe."

/Sir William Golding- Nobel dijas brit iró/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.