Győr-Moson-Sopron megye 3. számú választókerületében a fideszes Gyopáros Alpár 2014 óta az ország legnagyobb egyéni sikereit aratja, településfejlesztésért felelős kormánybiztosként pedig a körzet 73 faluját busásan támogatja. A kérdés: mit segít az ellenzéki előválasztás egy olyan választókerületben, ahol az embereket elkápráztatják a látványberuházások, csak a kormányközeli médiát fogyasztják, a politikában pedig aligha vesznek részt?

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Tényleg semmi értelme:

"Találtam egy előválasztási sátrat. Mellette batár Kálmán Olga portrés hirdetőbatár. Mondom, de jó, KO a mi választókerületünkben indul Tordai ellen, így hát gyorsan leszálltam, mondom, leszavazok. Kiálltam a sort, aláírtam értékes nyilatkozatot, lecsekkolták a címemet, hogy tényleg a bépé négyes evk. Beálltam hát a sorba szavazni. Ott aztán kiderült, itt és most csak a tízes evk-ba lehet szavazni, aholis kettőnél is kevesebb a jelölt, ráadásul én nem is szavazhatok, mivel a négyesben lakom. Őszintén, biztos, hogy kell a fidesz ennek az "előválasztásnak" az elszabotálásához?"

Forrás: FACEBOOK (1 budapesti szavazó)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.