Másik helyszínre kellett átvinni a rendezvényt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
A Soros, migráns, Brüsszel szentháromságon kívül egy tizenöt éves Gyurcsány mondat a kormány kampány témája? Nem a "valós "eredményeivel kellene villogni? Az állam adósság, a külföldi hitelek, ki, mennyi ingatlant, pénzt kapott ajándékba, csak az elmúlt egy évben, mind kampány téma lehetne. A "gránit szilárdságú" többször (9 x) módosított Alaptörvényük szintén megér egy misét.Honnan, hova süllyedtünk.
karma1
@Nessy: Dragam, azokkal az "eredmenyekkel" csak lebogni lehet! Mit mondana? Hogy az egekben az allamadossag" Hogy begyorsult az inflacios folyamat? Hogy sehol sem tartunk a jarvanykezelesben? Hogy az oltasrol mar nem is beszelnek? (Nalunk a minimum 90 %-os atoltottsagot tartjak alapnak, mert csak akkor nyithat az orszag).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.