Ismét a Kossuth Rádióban kezdte a reggelt Orbán Viktor miniszterelnök.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Kár,hogy a kormánynak,azaz orbánnak nem minden magyar gyerek egyenlő. Állandóan rinyálnak,hogy kevés gyerek születik, de pl az intézeti gyerekekből is lehet tisztességes,becsületes ember, viszont ők a kormánynak is mostoha-gyerekek,mert sok ilyen intézményben éheznek a gyerekek.A napi ötszöri étkezésre kevesebb,mint 700 ft jut gyerekenként.Mire elég ez?A válaszuk az volt,hogy az intézmények felemelhetik ezt az összeget, a gond az,hogy nincs nekik miből emelni.A kormány/orbán szórja a közpénzt kétkézzel minden szirszarra,felesleges dologra,de a gyekekekre nem áldoznak.
Pálinkás Pál
@sgl: no...azért nem ugyan az...hogy unión belül költözöl, vagy félmajmokat telepítesz be...
Aki Én
@Pálinkás Pál: Felhívom figyelmed az ő származásukra...
Pálinkás Pál
@Aki Én: koszos cigány..nekik sincs helyük Európában...
Emmersson71
""A külföldnek kalapot kellene emelnie Magyarország előtt" címmel közölt interjút szerdán Orbán Viktorral a Frankfurter Allgemeine Zeitung. A miniszterelnök szerint "Magyarország két egymást követő kormánya" olyan lépéseket tett, amik "összességében többet tesznek ki, mint amire bármely más európai ország vállalkozott. Tulajdonképpen ezért kijárna, hogy a külföld kalapot emeljen" – fogalmazott Orbán Viktor."
/2010. november 10./

Most meg megint hazudsz, dagadék?!

privatbankar.hu/cikkek/migracio/orban_megint_kulfoldon_dicserte_a_bajnai-kormanyt-231457.html

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.