Nyugdíjasakat élénken érdeklő kérdésről tett egyelőre feltételes érvényű bejelentést a kormányfő.

Orbán belengette: teljes 13. havi nyugdíjat akarnak fizetni januárban

Fotó: Facebook

Magasabb lesz a minimálbér 2022 elejére, mint az átlagbér volt a Gyurcsány-Bajnai kormány alatt – jelentette ki a kormány pénteken reggel a Kossuth Rádiónak adott szokásos heti interjújában.

Elmondta továbbá:

Megpróbáljuk a 3. és a 4. heti nyugdíjat is jövőre visszaadni a nyugdíjasoknak, hogy úgy állhassak a választók elé, hogy a Gyurcsány-Bajnai korszakot végleg meghaladtuk.

Forrás: hirado.hu

Címlapkép: Facebook

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
te fasz mondhattad volna 100x akkora a minimálbér mint rendszerváltozáskor!!

A vásárlóértéke amire Fletónál hivatkozik: MAGASABB VOLT!!
A nyugdíjak mostani reálértéke az akkori átlagnyugdíjhoz képest 35%-al CSÖKKENT!!

Az alultrvezett inflációk miatt minden évben utólag korrigáltak, de ezt ne építették be az alap nyugdíjba,

Hol a picsába van az ellenzék hogy ezt a pár elszomorító és azonnali leleplező adatot visszanyomják a fideszgazemberek pofájába!!
Mondjuk médiában lehet egy sima görbével i bemutatni, még ütősebb lenne!!
Balfasz ellenzék!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Ezt irta a nyomorult vezéretek :
" Idén a 13. havi nyugdíj első heti részének (egynegyedének) költsége mintegy 70 milliárd forint volt, így tehát a második, harmadik és negyedik heti rész egyben (feltehetően a választások előtt) való kifizetése több százmilliárdos tételt jelentene a büdzsének..."
Hát üzenem neki, hogy a mészároslölőtől meg a kőfejtő Gfaterjától kell elvenni a lopott milliárdokat, és ki lesznek fizetve a nyugdíjasok a budget érintése nélköl. Ez akijelentése szemen szedett hazugság a NÉP felé és figyeljetek nyugdíjas Barátaim választáskor a " lottószelvényem " (sicc,,,,) hova ixeltek .
Már rég nem a Covid vírus a veszély...
Eladott Ország
Nagyon fosik a bűnöző román cigány, már minden megígér a választások előtt, csak hatalmon maradhasson. Nem szabad hinne ennek a tróger gazembernek, mert utána a többszörösét veszi vissza! A svájci indexálást kell visszaállítani ( hogy a nyugdíjalap nőjön) , te rohadék, nem egyszeri alamizsnát kell szórni, hogy vakuljon a paraszt!
A 28.500 forint nyugdíjminimum, India után a legmagasabb, már Romániában is ennek többszöröse, te geci!
nezelodo
@Aki Én: ma 09:39. Azt hiszi, ez a félkegyelmű, hogy a Böszme nyúlta le a 3000 milliárdos magánnyugdíjat, a gáz, víz és csatornaközműveket, amit a lakosság kifizetett, és most bérleti díjat szed a saját tulajdona után, Böszme vezette be a bankadót, a 16 %-os minimálbérre is vonatkozó adót, a 27 %-os áfát, az nevezte át a járulékokat adóvá, ő találta ki a baleseti adót, stb. hosszan lehetne sorolni a lopási mániáját már ne is említsük meg. Aztán efftársazik, mintha nem tudná kik ezek, a szochazás Kövér családtól a Győri Gáborig.
Emmersson71
És az én 13. havi fizetésemet mikor adjátok vissza?!
csagyi
@ómió: 9.36 Tudom,hogy tudod azonban mégis hazudni kell minden egyes tételnél?
A 13.-i havit a világválság hatására a Bajnai kormány vette el.Viktor az akkor időkben meglengette,hogy visszadja+ még ad egy 14.-t is.A 12 évi kormányzása alatt ezt nem teljesítette,most meg hetet,havat ígérget,csak az a gond,hogy ezt már csak ti hiszitek el.Bár gyanítom még ti se.
vitriol
orbán nagyon elkésett ezzel a "belengetéssel", azt ne képzelje, hogy a 12 év alatt elkövetett aljasságait a következő pár hónap alatt jóváteheti!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.