Félresikerült kezelés, orvosi hiba következményeként vesztette el a szeme világát Pálinkás József, a magyar női kosárlabda-válogatott egykori legendás sikerkapitánya – írja a Blikk.

Orvosi hiba miatt vesztette el a látását Pálinkás József, a magyar kosárlabda-válogatott korábbi edzője

Pálinkás két éve nem lát, és most állt először nyilvánosság elé. Már tud egyedül telefonálni, hívást fogadni vagy indítani, kapott egy speciális készüléket. Igyekszik önállóan elvégezni mindent, ami a hétköznapi élethez szükséges, de nehezen megy.

A Blikk cikke szerint Pálinkás Józsefet csípőprotézissel műtötték, de utána rosszul állapították meg a vérhígító adagját. Napi fél-egy tabletta helyett hármat kapott, ez okozta a bajt. Hiába tettek meg mindent az orvosok, nem tudtak segíteni rajta.

Totál nem látok. Ha lágy lézerrel világítanak a szemembe, azt se látom. Amikor a nap felé fordulok, csak a hőt érzékelem. Ha nem tartom magam elé a karomat, úgy közlekedem itthon, nekimegyek az ajtófélfának

– magyarázza a sportember.

Forrás: blikk.hu

Fotó: Pixabay

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Beperelni ezeket a kóklereket legalább 100 millió forint/ szem! A látás a legfontosabb és ezek a kontár gecik ezt elvették egy embertől ez elég szégyen!@

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.