Az egészségügyi intézmény egyelőre nem árulja el, ez miért van így.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Már megint a kákán keresik a csomót! Ott ahol a gyerek az első, ez kamu hír. Akkor lesz baj, ha úgy lesz mint a szakrendeléseken, időt kell kérni, és a napokban szülő nőknek majd azt mondják a Kásler műveknél pld. hogy csak jövő év április 11-én szülhet. Mert rendnek kell lenni! Csak azt nem értem, hogy az egészségügyi jótéteményeket miért a Pintér jelenti be? Lehet, hogy a tíz parancsolatot már hatályon kívül helyezték a keresztény vezetőink?
Rockxy
nemcsak Mátészalkán, vannak más városok is, más "tilalmi" időkkel.
nezelodo
@Rockxy: A mentőautókban való szülést elfelejtették betiltani a fiúk, (erre égető szükség lenne a bezárt szülészetek miatt, mert a legközelebbi szülészet gyakran 20-30 km-re van), sőt még a magzatoknak is elfelejtették kézbesíteni a jogszabályukat, hogy mihez tartsák magukat.
Lehet, hogy eljön az idő, hogy az etnikum lakta vidéken végleg be is tiltják a szülést, mert nagyon úgy néz ki, hogy a munkabérhez kötött, gyerekek után járó adókedvezmények nem hozták meg a pártirodában meghatározott, és elvárt eredményt, mármint nem növelték a munkába állási kedvet. Lehet, hogy nem olvasták a rejtett erőforrásék a lehetséges, hatalmas támogatásokról szóló jogszabályt?!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.