A HVG.hu számolt be arról, hogy az újpesti rendőrök befejezték annak a férfinak az ügyét, aki 2019 decemberében megverte, pár hónappal később, 2020 júliusában pedig késsel tört az életére egy haragosának az újpesti piacnál.

Kamera rögzítette az újpesti késelést – videóval
Fotó: videó

A police.hu szerint a 28 éves K. Sándor 2019. december 3-án délelőtt a IV. kerületi vásárcsarnoknál többször megütötte és megrúgta ismerősét, ezzel súlyos sérüléseket okozva neki.

A bántalmazó ezt követően elmenekült, a rendőrök azonban 2019. december 10-én elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki az eset miatt. K. Sándor akkor úgy nyilatkozott, hogy a bántalmazott férfit okolja minden problémájáért, aki egyébként is folyamatosan tiszteletlenül és lekezelően viselkedett vele.

K. Sándort a sérelmei nem hagyták nyugodni, 2020. július 14-én délelőtt újfent rátámadt ismerősére a piacnál. Akkor már egy kést is használt az elkövetéshez, több helyen szúrt és vágott sérüléseket okozva a másik férfinak. A késelőt a rendőrök még aznap elfogták.

A bántalmazó férfi elmondta, hogy úgy érzi,

haragosa miatt siklott ki az élete, így azt sem bánta volna, ha ismerőse belehal a bántalmazásba. A sértett elmondta, hogy a támadójával semmilyen kapcsolatban nem állt.

A nyomozók emberölés kísérlete miatt folytattak eljárást, K. Sándort őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, amelyet a bíróság elrendelt.

A férfi 2021. január óta bűnügyi felügyeletben várta az eljárás végét. A rendőrség most átadta az iratokat az ügyészségnek.

Forrás: HVG.hu
Címlapkép: Videó

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.