Pénteken megdőlt az eddigi rekord.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
látjátok fidesznyikek...ez szem előtt, nem úgy mint a ti sunyi inzultációtok...
Málna
Lassan leszavaz a választókorú lakosság 5%-a. Hűha...:-)
karma1
Hat igen, amig sorok kigyoznak a satrak elott, hogy leszavazhassanak az emberek, addig a fidesz asztalkaknal a kirendelt onkentesek" lesutott szemmel szegyenkeznek - pedig a fonijuk mar bejelentette, hogy ok 400 ezer alairast gyujtottek a Stop Gyurcsany Stop Karacsonyra...
Nagy valoszinuseggel eccaka gyujtogethettek, mert a fenyes napvilagnal nagyon ciki volt odamenni az asztalkajukhoz. Jajajj, hol marad a bekamenet a bencsikpapaval, gajdics-csal, bayerzsotival?
Pálinkás Pál
@Málna: és a fidesz standoknál hány százalék tolong?...elképesztő ostoba vagy...
Málna
@Pálinkás Pál: A Fidesz standoknál van tétje az aláírásoknak? Idáig nem jutottál el, ugye? Nem baj, segítek szívesen.:-)
Nessy
@karma1: Tudod, amilyen lökött vagyok, sajnáltam az árva kislányt az asztalánál, mert gondolták, ha pár méterre az előválasztás sátrától állítják fel, akkor talán...( azért annyira nem, hogy aláírjak).
Miközben a sátornál több önkéntes dolgozott, hogy ne kelljen sokat várni.
karma1
@Nessy: Dragam, bar en nem vagyok meg annyi idos, mint Te, de azert annyit megtanultam mar az eletben, hogy az embernek nemcsak IGENt kell tudni mondania, hanem a nehezebb NEM-et is tudni kell a megfelelo idoben alkalmaznia. Szoval ha szegeny fidelitaszos kislany ott arvalkodott az asztalkajanal, es egyedul buslakodott, annyi valasztasa kellett, hogy legyen, hogy azt mondja, hogy "NEM"! ha pedig valamivel kecsegtettek - mondjuk a Corvinus egyetem turisztikai szakara felveteli nelkul felveszik ot a recsolke osztalyaba, akkor viszont alldogaljon ott egesz nap, lesutott szemekkel unatkozva, mert valamit valamiert.
Nessy
@karma1: Én is erre gondoltam.Ő ebben hisz, ezt vállalta.
Pálinkás Pál
@Málna: se annak,se ennek nincs tétje, mindkettő színjáték az egybiteseknek
Klubtag
@karma1: ...Lassan leszavaz a választókorú lakosság 5%-a Stop-Kipécézettekre-re... micsoda siker...
Klubtag
@Klubtag: ...folyt...csak az a különbség, hogy az egyik ellenőrizhető, a másik meg kormánypropaganda...
karma1
@Klubtag: Nem errol szol az elovalasztas, te is tudod...:o)))) Nem a szazalekokrol, legalabbis,... Viszont 3 eve mukodott a dolog, - es most meg jobban mukodik!
Klubtag
@karma1: ...persze, hogy tudom, csak akkor nem volt elég maró a gúnyom a méricskélés tekintetében, hogy így értelmezted...ki a rossznyavaját érdekelnek a "stopposok"...az előválasztásnak meg igenis tétje van, bárki bármit kommentel...és ha az állítólagos "tétnélküli" megmozdulásra, ahova - személyesen, vagy elég bonyolult regisztrációt követően lehet online is szavazni - ennyi ember mozdul, akkor joggal vannak bereszelve a maffia-kormány tagjai, hívei, trolljai, fanjai, de legfőképpen az elvtelen haszonélvezői...mire is van kilátás 2022. tavaszán...a patkányok előörseinek menekülése már megkezdődött...
karma1
@Klubtag: Bocsi, nem is ertettem az elozo beirasodat - mert az nem Te vagy!...:o))))) De most minden OK!...:) Igen, a patkany es a sullyedo hajo esete... Ma mar szombat van (nekem nemsokara mar vasarnap), es erdekes modon a budos halfarok egyre kevesebbet van itt, bar mindig szombat -vasarnap eszi ide a fene. Szoval csodalkozom, hogy ez a par ittfelejtett (es elfelejtett) troll meg idejon, es nem erzekelik a veszelyt, hogy nekik most mar nagyon mashol kene lenniuk es mast csinalniuk, - mondjuk meheket legeltetni szakmanyban, vagy valami hasonlo epuletes dolgot, mert orban lealdoztaval nem lesz, aki kifizesse a Judaspenzt a trollkodasukert...:o)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.