Ahogy arról korábban beszámoltunk pénteken hivatalosan is összekötötte életét a tévés Várkonyi Andrea és a milliárdos Mészáros Lőrinc. A műsorvezető ezzel Magyarország leggazdagabb felesége lett – írja a Blikk.hu.

Várkonyi Andrea lett Magyarország leggazdagabb felesége

A 407,7 milliárd forintra becsült vagyonnal rendelkező üzletember kedvese egy igazán romantikus helyszínt választott a ceremónia helyszínéül, az alcsúti arborétumban mondták ki a boldogító igent.

A csodás helyszínen megtartott lagzin minden olyan volt, ahogyan azt Andrea megálmodta, komolyzene szólt, a vendégek biztonságáról pedig őrök garmadája gondoskodott. Az egész arborétum körül biztonságiak álltak, a bejáratokat lezárták, sőt, már majdnem két héttel az esküvő előtt nem mehetett be látogató a területre. 

Sok esküvőt tartanak itt, de ennyi drága autót nem nagyon láttunk a környéken. Meg egy új, titkos bejáratot is készítettek, ami egyenesen a parkolóba visz

- mondta egy helyi lakos a lapnak a helyszínen.

A pár korábban közös vállalkozásba kezdett, júliusban céget alapítottak, így már nemcsak a magánéletben, az üzleti világban is együtt tervezik a jövőjüket.

Barátaik szerint rendelkeztek vagyonuk sorsáról a ceremónia előtt, de az biztos, a tévésnek aranyélete lesz híresen nagylelkű párja mellett.

Forrás: Blikk.hu

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Klubtag
Én inkább azt mondanám, hogy Andika Magyarország legdrágább prostija...aki elérte, hogy a státuszát hitelesítse
a polgári eljárási törvény és a klérus is...orbán így rendelkezett...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Ha a Lölő mellé a bónusz, akkor nemcsak, hogy megérdemli, de jár is neki a vagyon!
@csak úgy...: Erősen bízhat azért abban, hogy nem lesz egy gyakori trauma.
ESCOBAR
... s egyben Mészáros Lőrinc az ország legszegényebb férje!
CsipkeRózsa
@sgl: Mindenért meg kell szenvedni, vagy csak dolgozni?
RonaGyuri
A nap kérdése

most hogy kiderült, hogy nem a „mienk” volt az egyetlen álomesküvő

Az igazat megvallva eddig is volt hiányérzetem a vonatkozó információk miatt. Bár bárki mondhatná, hogy ez evidencia, tehát nincs hír érték, de nem lenne igaza mert mégiscsak a derék matyar médiárúl van szó. Hogy mire gondolok? Arról, hogy a retardált dagadt törpe begurult-e, vagy el volt foglalva, hogy személyesen felügyelje az egyik nem-kormány luxusgép Marbella-i ingajáratait!
Elolvasván a derék index.hu „Luxusesküvőn lépett fel Bruno Mars” cikkét egy ennél pikánsabb kérdés is felmerült bennem. „a Motorola vezérigazgatójának fia, Troy Brown és kedvese, Kristin Ryan esküvőjén Mario Carbone James Beard díjas séf felelt a próbavacsoráért.” – írják. Ennek kapcsán az ugrott be, hogy ki „próbál”-hatta jóllakatni a násznépet:
images.app.goo.gl/o4HCREoCFc1FuXbu8

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.