Ahogy arról korábban beszámoltunk Orbán Viktor miniszterelnök lánya, Orbán Ráhel Spanyolországba költözött férjével, Tiborcz Istvánnal és három gyermekükkel – írja az Index.hu.

Orbán Viktor unokájának tandíja az éves bruttó magyar minimálbér
Fotó: MTI/Burger Barna

A család Marbellán telepedett le, ahol a gyerekek el is kezdték a tanévet, az Mfor pedig utánajárt, milyen költségekkel is jár az új élet kezdete.

A lap szerint a déli város luxusövezetében vettek ingatlant, ahol a különálló villák átlagára 1–4 millió euró (350 millió–egymilliárd forint) között mozog, ám vannak ennél jóval drágább házak is, amelyek az átlagmagyarnak elérhetetlennek tűnnek, ám a budai elitnegyedekhez képest nem akkora az eltérés.

Ugyanakkor a helyi piaci helyzetet jól ismerő személy arról számolt be, hogy a család több millió eurót érő ingatlanra tett szert.

Tiborcz István már harmadik éve szerepel a leggazdagabb magyarok listáján a maga 39 milliárd forintos vagyonával.

Bár a lap jogi okokra hivatkozva nem közölte, melyik intézménybe jár Orbán Viktor legidősebb unokája, az tudni lehet, hogy

a tandíj nagyjából 6000 euró, vagyis körülbelül kétmillió forint, ami megegyezik az éves bruttó magyar minimálbér összegével.

Ez kiegészül még beiratkozási díjjal vagy letéttel, amelyet akkor kapnak vissza, ha év közben nem hagyják ott az intézményt, de az extra foglalkozásért és az étkezésért is pluszpénzt kell fizetni.

Forrás: Index.hu
Címlapkép: MTI/Burger Barna

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Az efftársi csemeték meg, ugye, ingyen prolisuliba járnak Brüsszelben!
csak úgy....
nem sokat áldoznak a szülök arra a szerencsétlen gyerekre..
Pálinkás Pál
no...ez a magyar béreket minősíti...6000 euró nem nagy tandíj...
kissé felnőttem
na nem jut neki sem tandijra ezért ment Espanoliába na vagy valami szög bujik kifelé valahonnan szóljak az otp vezérnek ingyenes lesz a tanítatása vagy a nagyapja dédapja sem támogatja pénzmagvakkal: KŐ az van bánya is dől belőle a pénz mag, vessétek el kikel az ha imádkoztok is

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.