Az ezalenyeg.hu szerint a negyedik hullám már a nyomunkban, a kormányfő mégsem igazán tesz semmit az oltási kedv növeléséért. A fiatal képviselő pedig kifakadt azon, hogy „Stop, Karácsony!” kampányra van, „Stop, vírus!” kampányra viszont "nincs a kormánynak pénze".

Tóth Áron keményen beleállt a Fideszbe: „Stop, vírus!” kampányra nincs a kormánynak pénze?!
Fotó: Facebook

Ahogy arról korábban beszámoltunk a pénteki interjúból kiderült, hogy nem tervez további lezárásokat a kormány, pedig már Orbán Viktor miniszterelnök is arról beszélt péntek reggeli interjújában, hogy lesz negyedik hullám.

Tóth Áron egy korábbi bejegyzésében azt írja:

Pedig kiderült, hogy Orbán maga is úgy gondolja, hogy a járványnak lesz negyedik hulláma, és hogy továbbra is az oltás az egyetlen igazán hatásos védekezés. Ehhez képest egyáltalán nincs oltási kampány! A kormány annyira veszi komolyan a védekezést, hogy a 77 milliárd forintba kerülő vadászati világkiállítást mentesítette a védelmi intézkedések alól, így az védettségi igazolvány nélkül is látogatható!

Hozzátette:

A Fidesz kizárólag a hatalmi érdekeivel van elfoglalva. Arra volt ideje, energiája és pénze, hogy hazug kampányt indítson az előválasztás legesélyesebb jelöltjének, Karácsony Gergelynek a lejáratására. „Stop, Karácsony!” kampány van, „Stop, vírus!” kampány azonban nincs a járvány negyedik hulláma előtt. Miért nem oltási kampányt folytat?!

A képviselőjelölt szerint az egész ország érdeke, hogy minél többen védettek legyenek a koronavírussal szemben, de a Fidesz továbbra sem a vírus elleni harc miatt akarja meghosszabbítani a veszélyhelyzetet – írja a lap.

A kormány eddig is visszaélt a felhatalmazással, az önkormányzatokat, azaz a magyar településeket megfosztotta bevételeiktől, alapítványokba menekítette ki a közvagyont, az alaptörvénybe foglalta a lopást és felszámolta az egyetemi autonómiát. Mindeközben pedig a magyar emberek, a magyar dolgozók és kisvállalkozók támogatására nem jutott pénz, csak az oligarchákra és a haverok gazdagítására.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás: ezalenyeg.hu
Címlapkép: Facebook

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
Egymillió látogatót, és vírusaikat várnak a világ minden tájáról...
jesz
@jesz: bocs, lemaradt..: a vadászati világkiállítás egy hónapja alatt
ómió
Sosem néz TV-t ez az efftárs? Mert dől belőle az "oltakozz"! Vagy ő is úgy van, mint a többi bolsi: amit lehazudna, az "nincs is"!?
kissé felnőttem
@Nessy: csak az a baj te is én is mi is hagyjuk pedig nem kéne, lassan meg már késő lesz.
Nessy
@kissé felnőttem: Pártunk és kormányunk aljas húzásaival szemben nehéz védekezni. Rendeleti kormányzás, 133 droid fix szavazata a parlamentbe, pénzszórás a haveroknak, kegyenceknek, határon túliaknak etc. Különösen az idősek hadd hulljanak, csökken a tb és nyugdíj kassza kiadása, lehet másra költeni. A temetést sem nekik kell fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.