A miniszterelnök-jelölti vitán az egyik legélesebb szócsatája alakult ki, amikor Fekete-Győr András az őszödi beszédet kezdte emlegetni, valamint azzal támadta meg Dobrev Klárát, hogy “nem tudná legyőzni Orbán Viktort” – írja a nyugatifeny.hu.

Fekete-Győr őszödözni kezdett, majd betámadta Dobrevet – hamar megbánta

Závecz Research felmérés szerint egyébként Dobrev számít a legnépszerűbb miniszterelnök-jelöltnek.

A lejáratási kísérlet nem sikerült túl jól, Dobrev ugyanis parádés riposzttal reagált Fekete-Győrnek.

Hál’ Istennek abban állapodtunk meg András, hogy nem Te döntöd el, hogy ki indul miniszterelnök.jelöltnek, hanem azt mondtuk, hogy rábízzuk a szavazókra. És szerintem az elmúlt napokban fantasztikus dolog történt Magyarországon: soha nem látott mennyiségben sok százezer szavazó jön és mondja el a véleményét. Én bízom a szavazók bölcsességében.

Hozzátette:

Az elmúlt hónapokban mindent elmondtunk, kinek milyen terve van Orbán rendszerének lebontására, a kétharmados törvények lebontására, van aki ettől fél, és vannak, akik ebben bátrabbak. Elmondtunk mindent a múltról is, és az emberek nagyon bölcsen fognak dönteni.

Azt is elmondta, hogy bármerre megy az országban, "elképesztő, hogy az embereket mennyire nem érdekli, hogy mi az, ami elválasztott bennünket a múltban".

Az embereket egy dolog érdekli: mi fog velük történni egy hónap múlva, egy év múlva, három év múlva

– mondta válaszában Dobrev.

A videó itt tekinthető meg:

Forrás: nyugatifeny.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
cikicakk55
Még fél év a választásig és már csesztetik egymást. Milyen összefogást akarnak ezek csinálni? Semmi esélyünk,ha csak egyetlen ellenzéki párt is külön indul. Minden normális Magyar emberre szükség van!!! Most nem pártok indulnak,hanem Magyarország - kontra Fidesz. F.Gy.A Orbán fiatalabb kiadásban. Ugyan ilyen volt Orbán már 98-ben is. Erőszakos,üvöltöző,nagyszájú,hatásvadász. Csak úgy volt bátor,ha a haverok mellette álltak. Remélem a hatalom közelébe sem kerül ez a HitlerJugend.
Eladott Ország
@KisTehen: tegnap, 15:52 ◘ Szerte az országban több ilyen facebook csoport van, akik a bűnöző román cigány és bandájára van ráállva, hogy lássák a polgárok milyen velejéig rohadt ganaj trógerek vagytok! De nem fogjátok simán megúszni b+!
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:32 ♦ "Efftárs" segítsd a lebukottakat, te szellemi nyomorék, agyhalott birka!
Csapás a múltból...Nem az a baj, hogy ezek régebben kommunisták és KISZ esek voltak nem, a fenét érdekelné. Azt látom bajnak hogy ezek a selejtje/alja, a régiek sem voltak okosak, de ezek, mindent alulmúlnak csak a rablási ösztönük, az a régi!
www.youtube.com/watch?v=E-_D_-3iCfA&feature=youtu.be
ómió
@Eladott Ország: Nem az a baj, bolsiék elmebetege!? Igazad van! A baj az, hogy ti vagytok, máig is, a mocskos kommunisták, miközben ebbéli tetves egótokat és a népkifosztó, rabló formátokat állandóan másokra próbáljátok hazudni!
ómió
@Eladott Ország: A történelem jó oldalán akkor állnál, ha aktuálisan nem lennél a ma kommunistáinak főcsáposa! Viszont, sajnos az vagy! Ez a szabadon lopás meg - hiába hazudnád másra - a saját efftársaid fő erőssége! Több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont" loptatok, "privatizáltatok" el még a 90-es években, miközben a 100 leggazdagabb magyar szinte kizárólag kommunistákból állt! Eszerint hazudozzál tovább!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.