Tegnap robbant a hír, hogy Orbán Viktor miniszterelnök legidősebb lánya férjével és gyermekeikkel Spanyolországba költöznek. Ám, a miniszterelnök pár hónapja még egészen másképp látta ezt a helyzetet.

Orbán migránsnak nevezte a lányát – hatalmas ellentmondásba keveredett a miniszterelnök
Kép: Facebook/Orbán Viktor

Orbán Viktor a Kossuth Rádió „Jó reggelt, Magyarország!” című műsorában 2021. június 11-én beszélt arról, hogy a magyar kormány fölfogása szerint a migráció úgy, ahogy van, eleve filozófiailag rossz dolog, nincs jó migráció, csak rossz migráció van.

A migráció mindig arról szól, hogy az ember megszületik valahova a Jóisten rendelése szerint, és azon a helyen, ahova született, nem tud boldogulni. És úgy dönt, hogy miután ott nem tud elérni egy olyan életet, amit magának szeretne, ezért felkerekedik, és onnan elmegy.

- mondta akkor Orbán, majd azt is hozzátette, hogy:

Esetleg el kell menekülnie, vagy gazdasági okokból egész egyszerűen egy másik helyet keres az élete számára. Ez nem jó dolog. A jó dolog az, hogyha mindenki ott boldogulhat, ahova megszületett.

Ennek fényében beszélt arról Hadházy Ákos, hogy érdekes család, úgy látszik, a gyerekek nem mernek beszélni a szüleikkel, a szülők meg nem mernek beszélni a gyerekeikkel.

Még 2018-ban a Hagyományok Házáról szólva közölte: 7,5 milliárd forintból újították fel az épületet, hogy a Budai Vigadó újra a magyar kultúra egyik főhadiszállása lehessen. Zárásul Orbán Viktor azt mondta:

sokat vitatkoztak magyar honban arról, ki a magyar

A Hagyományok Házának ezért szerinte küldetése hozzásegíteni minket, hogy

az unokáink is magyarok lehessenek

Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A magyar adófizetőktől ellopott közmilliárdokat a Tiborcz család itt mossa tisztára. Érzi a bűnöző és politikai prostituált cigány a vesztét!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Ha ilyen lenne minden migráns, szép világ lenne...amúgy nem keveredett ellentmondásba, mert a szállodás lánya a spanyoloknál szállodákkal akar foglalkozni. Végzettsége, pénze, tehetsége megvan, már csak lapátolni kell a hasznot.

Itthon már megtette amit megtehetett, tipli egy jobb helyre... Ott talán nem köszörülik a nyelvüket rajtuk...

Aztán vagy így van, vagy nem...
jesz
@mágnes: ezt az ifjú sheldon-ban mondta a nagyi..
rokker33
Te büdös faszszopó cigány a rühes kormos lányod is egy büdös migráns, mint a buzi faszszopó fiad is az, hisz a mi pénzünkből Angliában tanult te senkiházi akasztani való patkány az mi ha nem migráció???Miért nem tanult itthon a fiad a tolvaj lányod a faszszopó Tiborzal miért menekült el büdös cigányok!???Féltitek a putris cigó bőrötöket !A nép haragja előbb vagy utóbb utól fog érni mocskos élősködők!!!
kotos
A gyűlölet politika családi áldozata?
Csizmás Kond
...a migráncs az aki nem széásszatelepedni a szülőhelyére...
bencemacska
Valószínűleg attól tartanak nem lesz életük végéig Polt Péter a főügyész.
Gauntlet
eddig is összevissza beszélt. Mi az újdonság?
csak úgy....
@Csizmás Kond: mi ez a fél szénásszekér?
migráns (főnév)

Lakóhelyét megváltoztató személy; egy területről elvándorló, illetve más országba betelepülő ember.

Az Európai Unión belül nincs semmi akadálya a migránsok mozgásának. A gazdaságilag fejlettebb területeken a migráns más országokból betelepülő embert jelent.
cicus,ez annyit jelent, ha te romániából áttelepülsz magyarországra,akkor te is migráncs.
Eladott Ország
A magyar adófizetőktől ellopott közmilliárdokat a Tiborcz család itt mossa tisztára. Érzi a bűnöző és politikai prostituált cigány a vesztét!
human
@jesz: Orbán Ráhel szerinted azért lett milliárdos, mert tehetséges? Ezt komolyan így is gondolod? Szerinted tényleg nem az apja tömte ki közpénzzel?
justhpeter
Ha a főökör(Orbán) még nem is érzi a vesztét, de jónak látták megkezdeni a vagyon kimentését. Ameddig az ottani életük stabilizálódik addig a papa majd nyomja a lóvét a bankszámlára. Aztán majd kiköltözik ő is unokázni.
Clavigo
@justhpeter: Spanyolból haza lehet hozatni ezt a piszkos szemét szarházi százlábú családot...( meg a kipcsak ringlispír - kezelőt is...Remélem !! )
Eladott Ország
@Clavigo: A spanyol Marbellán minden a luxusról szól és az élet igen drága, ám elég gyakori a lövöldözés, mivel ez a világ maffiáinak egyfajta fővárosa. Időnként elfajulnak a viták, előfordulnak elszámolások. Pontosabban leszámolások. Közel van Marokkó és Algéria kérdés, hogy onnan kiadják-e.
tudode
Így jár az aki nem csak a hazáját, a családját is beáldozza a hóbortjának!
,
Ahol az anya az Ökonomikus Szeretetszolgálst nagykövet
.
-----Jószolgálati nagykövetkéntt segíti a maszkok készítését Lévai Anikó
www.delmagyar.hu/eletstilus/joszolgalati-nagykovetkent-segiti-a-maszkok-kesziteset-levai-aniko-5582988/
.
Orbán Gáspár színpadról gyógyít, térít és nyelveken szól
index.hu/belfold/2017/11/06/orban_gaspar_felhaz_egyhaz_kereszteny/
-------------------------------
.
A csakédfp tejergetu a migráncsokat, miközben emigrál elsőszülött gyermeke!
Gazella
@Eladott Ország: ma 18:19 pont ez jutott eszembe nekem is.
tudode
Ki gondolná, hogy kik a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat magyar alapytó: köztük Orbán Vikor, Lévai, védnök Áder János köztársasági elnök
.

----- A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület alapító tagjai
www.gyermekmento.hu/Tartalmak/Rolunk/tagok_tisztsegviselok
Csáky László Csutak IstvánDamó EszterDr. Demszky GáborDr. Edvi Péter (alapító elnök)
Dr. Fodor Gábor Herter RóbertJánosi Andrea Dr. Kövér László Dr. Lévai Anikó
Németh Zsolt Dr. Orbán Viktor Szadai KárolyDr. Szájer JózsefVaskor Györgyné
.
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat védnökei
Dr. Áder János, Magyarország köztársasági elnöke
Dr. Heinz Fischer, az Osztrák Köztársaság volt elnöke
Horst Köhler, a Német Szövetségi Köztársaság volt elnöke (...)
----------------------------------
.
Szerencsétlen nemzetközi gyermekek, az országgal együtt!!!
,
A világháló mindentlát, megörökít!
human
@justhpeter: Pontosan így gondolom én is. A rokonokat akinek a nevén futottak a lopások kitelepítik külföldre előre. Orbán pedig az utolsó percig tolja ki a lóvét a bankszámlákra és mint a hajós kapitány utolsóként elhagyja a hajót. Bár ez nem igaz, mert azért sorsára fog hagyni jó párat a legénységből, akik annyira nem számítanak neki.
gina
@jesz: Nagy bunkó vagy te, gondolom felvetted a kiló krumplid, ennyi baromságot összehordani, és el is hiszed ezeket,, borzasztó ezért érte el a cigány azt amit elért ilyen agyhalott szektatagok miatt, ajánlom menj templomba kocsma helyett
RonaGyuri
@human: tévedsz a bankszámlának nyoma van, a hadsereg luxus gépei alkalmasabbak! =))
Németh István
Az "eladott ország" hangja egy ismeretlen aljas tróger még aljasabb megnyilvánulása!
Különben elmondom nektek, hogy a francia -román összeborulás előre várható volt, ezt előzte meg a magyar fegyvergyártás igen határozott kialakítása, létrehozása! ÉS lásd beigazolódott az magyar gondolkodás helyessége >> a románok un. könnyű, gyorsjáratú hadi járműveket vesznek a franciáktól! Mi is a helyzet ezekkel!? könnyű kitalálni!
Hogy nehogy azt mondja valaki is, hogy ez nem illeszkedik egy sajátos külföldre távozás eseményéhez, az nagyon téved! Semmi szükség arra, hogy egy vállalkozás adottságait, tevékenységét és annak céljait a magyar szemét és aljas ÖNCÉLÚ uralkodni, élősködni, akaró, vágyó banda kiforgassa és a vállalkozás ellen uszítsa! Mi több az Eu.-seggfej vezetését a nemzetünk, és nemzetünket erősító vállalkozások ellen uszítsa! ÁMEN!
ómió
Ez a Hullaházy efftárs megint lázasan keresi a kákán a hazugságcsomót! Vagy a tőke meg a munkaerő "junijós" szabad áramlásáról nem hallott még?
cikicakk55
@Eladott Ország: Tegnap: 09:11
Majd jól elrabolják az unokáját,vagy a lányát,vagy az egész családot és már ugrott is a sok ezer milliárd amit elloptak. Szerintem is érzi a getzi a vesztét,megcsapta a bukás szele és próbálja menteni ami menthető. Ott a TEK semmit nem ér! A maffiának meg sem kottyan pár ezer testőrt kinyírni.
cikicakk55
@tudode: tegnap 21:48
Ezt egyetlen normális Magyar ember sem hiszi el. Még a Magyar gyerekek sorsa sem érdekli Őket. Csupán fedő sztori a mocskos ténykedésükhöz. Majd a szociálisan rászorult gyermekeket ide utaztatják nyaralni,miközben Anikó asszony szőlőit gondozzák. Nekik már az is nyaralás,ha nem röpködnek golyók a fejük körül.
Németh István
"eladott ország" igen a moslék balliberális csőcselék a gyurcsány, bajnai, de még a meggyesi is a horn elvtikék különösen az szdsz-el egyetemben amit csak lehetett eladtak! Tönkre is vágták a nemzetet! A pénz-lenyúlásaikból > tengerparti villákat vásárolgattak, hatalma földbirtokaik és nem ismert számú ingatlanaik vannak, külföldi bankokban a pénzük!
Ezzel szemben az Orbán kormány visszavásárolta az eladott javakat, megindította a termelést a gazdaság fellendült! Megindult az elvett nyugdíjak, fizetések visszaadása, a szociális javak szaporodása, és növekedése az adócsökkentések folyamata, az ország anyagi lehetőségeinek jobbítása! Ezt tette a kormány a 2010 óta regnáló kormány. Ha lopott volna akkor a miből adott, épített volna, és fizette volna az államadósságot!? Hogyan és miből is hozta volna vissza a csőd szélére lökött, szét lopott országunkat! MOSLÉK AGYÚ BAROM FASZOK!!!
AZT AKARJÁTOK, HOGY A BELETEKET IS KIRÁGCSÁLJÁK A MOSLÉK HIÉNÁK!? BARMOK!
silber13
@Németh István: Az Antal kománynál keresd az ország kiárúsítását.te féleszű!
kissé felnőttem
@Németh István: és milyen pénzből arról is lehetne tán olvasni vagy csak egyeseknek? a 27 % meg még meddig lesz a kormány költőpénze ha tudható ? mert azért az áru 1/4 nél is tőbb ami brutális nos erre válaszÍ? lesz EEEEE ???
Havanagi
Csak az ért egyet ezzel a kormánnyal aki maga is szarka.Tiszta kezű ember ezzel nem tud megalkudni.Ebből egyenesen következik: agymosott hívők is tolvajok.
Németh István
A "kissé felnőttem" és a "havanagi" mint nemzetellenségek és aljas név nélküli senkiháziak! Ez a kormány nem elvett, hanem adott, egyrészt vissza adott olyan anyagi lehetőségeket amit a korábbi kormány meggyesi-gyurcsány-bajnai triumvirátus elvett! Adott szociális és csalárd támogatások sorozatát, adó visszatérítést és adócsökkentést, építette az országot, munkahelye- ket teremtett, biztosította a demokratikus jogállamiságot!
Mind e közben a belső ellenség hazaáruló módon és mindenben akadályozta a kormány erőfe-szítéseit - ezzel szembeni küzdelem is nem kevés kiadást jelent!! ÉS MOST LÁSD nem vett el tőletek semmit, hanem adott, aztán mert kormány ellenes megnyilvánulások sorozatát észlel-hettük, nem vezényelt ki katonaságot rendőrséget és nem verette véresre az embereket, nem lövetett az emberek közé! ÉS most menjetek a bús picsába, a jelen rendszer ellenségeként!
Németh István
Az ilyen moslékok, nevük sincs alakok, aljas megnyilvánulásai egyszerűen gyűlöletkeltőek és a nyilvánvalóan - mert látjuk a zsebünkön érezhetjük a tényeket - hazug állításaikkal, megdöbbentő rosszindulatról tanúskodnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.