Ahogy arról korábban beszámoltunk a DK Karácsony Gergely hivatalos visszajelzését várta Tóth Csaba támogatásának megszüntetéséről, most közleményükben azt írják, mivel hivatalos választ nem kaptak, a hallgatást beleegyezésnek tekintik, így a DK megvonta a támogatását Tóth Csabától.

A DK megvonta a támogatást Tóth Csabától
Fotó: DK

A DK ma reggeli közleményében arra kérte Karácsony Gergelyt, hogy hivatalosan is jelezze felénk, hogy korábbi személyes jelöltjét, Tóth Csabát már nem támogatja az előválasztáson, és a Párbeszéd már nem jelölőszervezete Tóth Csabának. Emlékeztetünk, hogy a DK korábban is igennel szavazott a Tóth Csaba elleni etikai vizsgálat megindítására, az pont Karácsony Gergely pártjának ellenszavazata miatt nem indulhatott el.

Reggel a DK még arra hivatkozva nem akart egyoldalúan lépni az ügyben, mert szavatartó politikai közösségnek titulálták magukat.

Karácsony Gergelytől hivatalos választ nem kaptunk, hallgatását beleegyezésnek tekintjük. Így a DK támogatását a mai napon megvonjuk Tóth Csabától, aki ezután már nem hivatkozhat a DK-ra, mint támogató szervezetre.

A szombati nap folyamán a Jobbik és a Párbeszéd is megvonta támogatását Tóth Csabától, akinek már csak az eredeti pártja, az MSZP támogatása maradt.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: DK

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
2 nap múlva vége a szavazásnak?! Most visszakozik a bűnpártoló ellenzék?
Kissé elkésett ez a felismerés, miután hónapokon keresztül kampányoltak a Fidesszel összejátszó maffiózónak!
Ez most már nem hiteles!
ómió
Mit művelnének ezek, ha nem értenének egyet!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.