A kezdeti nehézségek után az ellenzéki előválasztás félidejére sokat javult az online voksolási rendszer: már néhány perc várakozás után sorra lehet kerülni.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lusta
@sgl: Nálam ez úgy volt, hogy próbákoztam, próbálkoztam, aztán mentem a dolgomra. Majd tegnap kaptam egy e-mailt, hogy most éppen kb. 10 percet kell várni. Nosza belelendültem és a számlálón kétszáz valahány emberke volt előttem, de a számláló szó szerint pörgött. Ami hosszú ideig tartott, az az igazolványok kamerán keresztüli ellenőrzése. Fényviszonyok, nem stabil tartás, de az operátor is rugalmasan állt hozzá, mint a bankszámlánál. Elég volt néhány számrészlet ellenőrzés és már haladtunk is tovább. Remélhetőleg a második fordulóban is ilyen gyorsan fognak pörögni az események.
Ami ebben a legérdekesebb. Egy államon kívüli szervezéssel meg lehetett oldani, jóval kevesebb pénzből, az on-line választást.
Yoda69
@lusta: 2.fordulonal nem kell megegyszer regisztralni. Azt a linket kell hasznalni amit kaptal.
Yoda69
De az se biztos, hogy lesz 2.fordulo. Ha valamelyik jelölt 50% fölé megye szavazatokban, akkor nem lesz.
verőce21
Az USA módszerét próbálgatják ezek a férgek a halottak szavazataival!

Azért fagyott le napokra a szerverük... :)
csak úgy....
@verőce21: ha már korán reggel jelentkeznek a látomások,akkor azt sürgösen kezeltetni kell! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.