Szövetségi parlamenti választást tartanak ma Németországban, amelynek során nemcsak a Bundestag új tagjait, de az Angela Merkel távozása utáni új kancellárt is megválasztják. Mindenképpen sorsfordító nap ez a mai, nemcsak a németek, de egész Európa, benne Magyarország számára is. Retteghet Orbán?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
relatív
A német balra igazitás mellett - ami nem kedvező egy minden baloldaliságot negnáló magyar vezetésnek - Grazban ( ez a magyar regnáló kedvenc, látogatott városa ) pedig kifejezetten kommunista vezetés alakul a minapi választások révén !

Szorul a hurok egy szélsősége jobboldal körül ! Hazánk imába foglalt, és rendre szlogenként felolvasott horthy-utánzatai IS elgondolkodhatnak miben létüket tekintve ! Talán még a múlt század eleji miliőnek megfelelő építkezéseket IS le kellene állítaniuk .
karma1
@relatív: Hu, de kivancsi leszek, hogy bayerzsoti fog-e meg dicsekedni a naci felmenokkel? merthogy eleg ciki, hogy az apai nagyapja, aki Magyarorszagra kerult Ausztriabol (NEM a naci Nemetorszagbol!), egy nagyon kedves, egyszeru, tuchtig borbely volt! A legynek sem tudott artani, es zsoti faterjat is egy normalis embernek nevelte. Ebbol hogy fogja magat most kimosni a zsotika? (Ismerem az egesz csaladot, meg zsotika hugat is, a Fruzsit. 40 evvel ezelott a szulei a barati korunkhoz tartozott.Mara mar a szulei is szegyellik ezt az elfajzott szerencsetlent.)
csak úgy....
@ESCOBAR: a buzik (mint friss ellenség),soros ,migráncs ,brüsszel...stb. miatt folyamatosan kell aggódnotok! ök a ti setétben lappangóitok...
ESCOBAR
@csak úgy...: ??? Karácsonyra lesz új kormánya Németországnak... ezt ők mondták! Olvastad azt a cikket?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.