Vadai Ágnes, a Demokratikus Koalíció politikusa reagált arra, hogy Karácsony Gergely főpolgármester nemrég azt mondta, várja a párt állásfoglalását Ráczné Földi Judit ügyében.

Vadai Ágnes szerint Karácsony Gergely volt helyettese milliós fizetése mellett édességre költötte a költségtérítését

Budapest, 2020. október 9. Karácsony Gergely főpolgármester (j), Bolla Tibor, a BKV Zrt. vezérigazgatója (k) és Dorosz Dávid főpolgármester-helyettes egy autóbusz utasterében beszélget a BKV kelenföldi buszgarázsában létesített két napelemes busztároló átadásán 2020. október 9-én. A fejlesztésnek köszönhetően az elektromos buszok villamosenergia szükségletének 40 százalékát a társaság önerőből fedezni tudja. A telephelyen a napelemes rendszer 648 napelempanelból áll, összteljesítménye 200 kilowatt, és ez fedezi a buszgarázs éves villamosenergia igényének 9 százalékát.

Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Ezért jó, még ha fájdalmas is, hogy most, még a nagy megmérettetés előtt derülnek ki néhány esetben a múlt ügyei

– idézi Karácsony Facebook-bejegyzését a 24.hu.

Mint ismeretes, minden jelöltnek alá kell írnia, hogy nincs offshore-cég a tulajdonában, Rácznéról pedig nemrég kiderült, hogy köze van egy offshore-céghez.

Én vezettem azt az integritási bizottságot a DK-ban, amely a jelöltjeink átfogó biztonsági ellenőrzését végezte. Aki ismer, tudja, hogy ilyen ügyekben rendkívül szigorú vagyok... Ráczné Földi Judit minden szükséges dokumentumot be fog nyújtani az Országos Előválasztási Bizottságnak, ami igazolni fogja a vádak hamisságát

- írta a DK politikusa, aki ezután bevetette a költségtérítés-bombát:

Szerinted rendben van, hogy pártod pécsi jelöltje, Mellár Tamás a minap azt nyilatkozta a pécsi Pride-ról, hogy »én nem érzem, hogy Pécsett olyan mértékű lenne a homoszexuálisok üldözése, hogy indokolt lenne egy komolyabb kiállás a részükről«, hozzátéve, hogy nem tetszik neki az ilyen »polgárpukkasztó« rendezvény és megbotránkoztató magatartás, amit az ilyen rendezvényeken lát? Ezzel te egyetértesz? Szerinted ez belefér az ellenzéki értéknyilatkozat szellemiségébe?

Szerinted oké, hogy pártod dunakeszi jelöltje, Dorosz Dávid korábban a Te főpolgármester-helyettesedként a költségtérítésére kapott pénz egy részét az atlatszó.hu internetes portálon látható adatkikérés szerint Orbit rágóra, pizzára, müzliszeletre, tortára és egyéb finomságokra költötte? Szerinted erre való a közpénzből való költségtérítés? Szerinted Dorosz Dávid milliós fizetése mellett ezek szükséges költések voltak?

- kérdezte Vadai.

Az adok-kapok vélhetően ezzel a poszttal nem fog félbeszakadni.

Forrás: Facebook/24.hu

Címlapkép: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@nemkati: Valoban, nem Teged akartalak meggyozni, mert Te tudsz magadtol is donteni - hanem azokat, akik meg mindig a 15 evvel ezelotti esemenyeket probaljak felmelegiteni! A Te itelokepessegeddel a vilagon semmi problema nincs!...:)
karma1
@nemkati: Igaz, Karacsonynak valoban ilyen a termeszete - ami kivalo es epito dolog BEKEIDOBEN, jo gazdasagi mutatok mellett, meg mondjuk nem a jarvany idejen. De orbant csak erobol, hatarozottsaggal lehet legyozni, mert meg abbol se ertett, amikor az apja szarra rugdosta a fejet, akkor is konokul makacs volt, es megcsinalta azt, amit akart! ("Ha ellenzik, meghosszabbitom Lovasberenyig!")
Es erre pont jo Dobrev, vagy Jakab, Senki masnak a habitusaba nem fer bele, egyikukrol sem hinnem el, hogy akar egy legyet is agyoncsapna, ha az szemtelen lenne!...:o)))
ómió
Milyen szép is ez az "efftársi szívélyes egyetértés"!
vitriol
@terlasz: Nem az a baj, ha kihátrálnak olyan jelöltek mögül, akikről menet közben bármi kiderül, ami egy jövőbeli gerinces kormánynak nem vállalható. Ez a kormány nem a fidesz folytatása akar lenni, mert abból már mindenkinek elege van. Lássuk be, ha a magyarok igényt tartanak arra, hogy egy becsületes kormányuk legyen, akkor a kisebb-nagyobb tisztogatásokat minél előbb el kell végezni!
SlavaMarloy
Minden vásárlás és pénzköltés fontos láncszeme a szórakozás. Ha szeretsz pénzt fektetni valamibe, amit szeretsz, az jó dolog!
SlavaMarloy
@SlavaMarloy: Gyakran költök, költök pénzt legjobbkaszinok.net és ez nagyon boldoggá tesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.