A Blikk információi szerint Orbán Viktor legidősebb lánya és veje a spanyolországi Marbellába költözik. A bulvárlap Orbán Ráhel Instagram-posztja alapján írt erről. A lap értesülései szerint a költözés egyik oka lehet, hogy a miniszterelnök veje,Tiborcz István nemrég szállt be egy spanyol beruházásba. Ennyi a hír röviden. Gratulálunk a balliberális médiának! Gratulálunk a primitív választóinak! Gratulálunk a libernyák politikusoknak, Tordaitól Szabó Tímeáig! És még utánuk kiabálnak, hogy akár onnan is haza lesznek rángatva, ha a Moslék hatalomra kerül, és börtönbe vetik őket! Hát meddig még, elvtársak? Meddig ez a gyűlölet? Meddig ez a gusztustalan, hányinger bolsevik mentalitás? Nincsenek határok? Nincsen megállás?Aljas gazemberek. A k*rva anyátokat!

Forrás: mindenszo.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nem az gond, hogy ez a szennylap ilyeneket ír, hanem az, hogy vannak olyanok, akik még ezt is beveszik! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Északi
"elűzték Orbán Ráhelt Magyarországról"...:D:D
CsipkeRózsa
Persze, mert Ráhelt az érdekli leginkább, hogy az ellenzék soraiból nem sok szeretetet kap, bánatában elhagyta Magyarországot.
RonaGyuri
Nem az gond, hogy ez a szennylap ilyeneket ír, hanem az, hogy vannak olyanok, akik még ezt is beveszik! =))
Nessy
na, aki eztet elhiszi, szamarabb a lónál! Tiborcz és Ráhel mint "érzékeny lelkű" házaspár!
csak úgy....
a többi fiatalt is a ballipsik üzték el az országból, vagy öket a papi és az istentöl elrugaszkodott sleppje? én is szeretem magam sajnáltatni,na de ennyire...
ESCOBAR
Több magyar milliárdos ott él. 1990-óta eltelt bő 3 évtized! 1991-ben felgyorsult a piacgazdaság! Van aki MLM üzletből lett milliomos, milliárdos kis hazánkban is... Ismerek közülük is néhányat! Ott élnek...
namihami
Szegény Racsi. Akkor most üldözött vadként menekül? Olyan ""migráncs""-módra? Egy szál pendelyben, az életét féltve. Mázli, hogy Marbella határán még nem húztak fel kerítést. Most ott állna hóba-fagyba, amíg a hatóságok megvizsgálják, hogy jogos-e a menekült státusza.
Ha volt egy kis esze, előtte azért apucival egyeztetett arról, hogy mik a jó válaszok. Vagy esetleg, neki is jó lesz a ""fizetős migráncs"" cím?
tudode
Nahát!
.
És a Nemzetközi gyermekmentő szolgálatban résztvevő szülei nem mentették meg?
.
------Nemzetközi Gyermekmentő Szolgűlat
www.gyermekmento.hu/de/Inhalte/Uber-Uns/MITGLIEDER-AMTSTRAGER


----- A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat Magyar Egyesület alapító tagjai
www.gyermekmento.hu/Tartalmak/Rolunk/tagok_tisztsegviselok
---------------------------
.
Az más, hogy a Bibó-ista szülők más üzletben is utaznak már 32 éve!
CsipkeRózsa
Persze, ha ez az elűzési eljárás működne, akkor Ráhel édes jó apukáját is utána kellene küldenünk.
teuton57
Figyelem! Hiaba menekültek (SZÖKTEK!) oda, van kiadatasi szerzödes, mert EU!!!
csipetke
@teuton57: 17:11 Gondolod,hogy onnan nem pattanhatnak meg bármerre? Építettünk templomot Mexikóban,Vietnámban,meg a fene tudja még hány helyen,Orbán annyi közpénzünket elsz@rta sokfelé,hogy Marbelláról bárhova mehetnek,ha szorítani fog a gatyamadzag. Pénz van sz@rásig. Csak itthon meg majd mi lesz a divatügynökséggel? Mi lesz a kedves papa trottyos gatyáival?Bár,ha belegondolok,az anyja úgy öltözik,mint egy szabadnapos Jehova tanúja. Lehet,hogy rühelke elment,és most valami tényleg hozzáértő fogja öltöztetni a pereputtyot

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.