A kormányközeli kommunikációs szakember ízeset kommentelt a Momentum Facebook-oldalán.

Rákay Philip Fekete-Győr Andrásnak: bele ne ülj a kádba bekapcsolt hajszárítóval, kár lenne érted!

Fotó: Facebook

Fekete-Győr András kint járt az ARC plakátkiállításon, ahol egy miniatűr Orbán Viktort ábrázoló plakát előtt fotózta le magát, és ezt az üzenetet írta a képhez: 

"A legkisebb magyar. Akinek még a saját lánya is a lábával szavaz a rendszer ellen. Vagy inkább a bűnöző férjével menekül Marbellára? Bármelyik is legyen, mindkettő ugyanazt jelzi előre: hamarosan vége." 

A kommentek között feltűnt a kormány egyik kedvenc médiaügyi szakembere, Rákay Philip ex-műsorvezető is, aki az alábbi kommentet fűzte Fekete-Győr posztjához. 

Milyen "új arcokra", miféle "új megoldásokra" gondolsz, András? Gyurcsány nevű főnökötökre, netán Klára nevű asszonykájára, esetleg hiperpasszív Gergelyre, aki tényleg nem régen, mindössze 2004 óta Gyurcsány fizetett embere? Netán te és külföldről instruált elvbarátaid jelentenétek az új megoldásokat? Ti, akik – érvek és valódi elképzelések híján – lámpavasra húzással és koncepciós perekkel fenyegetitek politikai ellenfeleiteket, pont mint anno a kommunisták? Szerintem inkább mosd le a napelemes atomerőművel hajtott rolleredet, de vigyázz, bele ne ülj közben a kádba, bekapcsolt hajszárítóval! Kár lenne érted! Ki beszélne akkor ennyi hülyeséget?

Forrás: Facebook

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
És, ha mégis ez lenne a terved, akkor előtte menj ki a Kossuth térre és addig számolj, amíg egy Fidesz rendezvényen nem jön össze a kétmilliós lézengő. Fülöpke is így lett ""valaki"".
(örökéletű leszel a Földön)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyurka80
@csipetke: A libbantak programja és igérgetéscunami hazuság, FIDESZ programja pedig folytatjuk ami oké!
Macskaszem
Mi az, hogy koncepciós per, te ökör? Na persze akiknek az a koncepciója, hogy szétlopják az országot, azoknál érvényesül az a koncepció, hogy börtönben végzik.
Emmersson71
@Gyurka80: a 14. havi nyugdíjjal is tartozik a dagi :P
kissé felnőttem
akinek nincs esze az ne osztogassa másoknak még bűzlik a trágyatémád más azt néznéd meg Németországban hogyan készitik fel a gyerekeiket a kerékpáros közlekedésre, Aztán nem csak a kisbicigli után a megörökölt naggyal fognak közlekedési ismeret hiányában baleset részeseivé válni. A téma már a 24-ik órában van iparkodj!!!
Lepényleső
...talán aki a hajszárítót belelökné a kádba,vagy aki a választások előtti éjszakán Felcsúton elütötte az ellenzékinek
számító polgármester jelöltet,vagy az aki aláíratta tulajdonosával aki eladni nem akarta az uniós pénzek elosztásához
szükséges forráskódot szombat este,- aztán másnapra meghalt,stb.stb.? Talán?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.