„Lenyűgöző és grandiózus.” Ezekkel a szavakkal mutatta be a Hungexpo-n szombaton megnyíló Vadászati és Természetvédelmi Világkiállítás vendégfogadó attrakcióját, a gigantikus, és épp ezért kissé bizarr szarvasfejet formázó agancsszobrot az esemény házigazdája, Kovács Zoltán államtitkár. A megnyitón még csak-csak voltak Kovács körül kirendelt érdeklődők, nem úgy vasárnap, amikor Gelencsér Ferenc, a Momentum képviselője ott járt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@vacsi: A Vajda Hunyad vár régen is múzeum volt. Volt, amikor ott volt a biosz óránk. De a Természettudományi múzeumban szintén remek kiállítások voltak. Nem kellett hozzá ilyen borzadály " szobor, meg agancs kapu! Nekem nagyon teszett, hogy kitömött maci helyett volt egy fölirat: " Ne ébreszd föl a barlangi medvét!"
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@vacsi: A Vajda Hunyad vár régen is múzeum volt. Volt, amikor ott volt a biosz óránk. De a Természettudományi múzeumban szintén remek kiállítások voltak. Nem kellett hozzá ilyen borzadály " szobor, meg agancs kapu! Nekem nagyon teszett, hogy kitömött maci helyett volt egy fölirat: " Ne ébreszd föl a barlangi medvét!"
csipetke
@vacsi: 17:48 Szerintem nem kellenek ahhoz kitömött állatok manapság,hogy a gyerekeknek meg tudjuk mutatni az állatokat. Az interneten mindent megtalálni,fotókat,videókat.Nekem a kitömött állatok bizarr látványt adnak,legalábbis én viszolygok tőlük. Állatkertbe/cirkuszba nemigen megyünk,pont a letargiába esett depis állatok miatt,akik pár négyzetméteren élik az életüket,ebben egyetértünk.
RonaGyuri
a cenzor ezt is:

www.ma.hu/belfold/367746/Kovacs_Zoltan_egyedulallo_mualkotas_a_szarvas_totem__video?place=srss

Világszínvonalú és egyedálló műalkotásnak nevezte a hullajtott agancsok felhasználásával készült üdvözlőkaput Kovács Zoltán az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás lebonyolításáért felelős kormánybiztos vasárnap Budapesten a Hungexpón.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ha nem Kovács Zoltán államtitkár és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes pas de deuxról lenne szó azt is mondhatnánk, hogy ügyes!

Megnyitották a senkit sem érdekel, hogy nem az, de nekünk akkor is világkiállítás, egyébként is legalább annyiba került, mint egy valódi

Mottó:
Gagyi, értelmetlen, rosszkor van, de a minek!

Néhány érdekesség a szombaton megnyitott vadászati világkiállításról:
„ki az a hülye, aki a szarvasbőgés idejére időzíti a világkiállítást?”,
„a kiállítás nagyban ráerősít arra az amúgy igazságtalan sztereotípiára, hogy a vadászat csak úri passzió, az ezt űzők mind dúsgazdag trófeahalmozók.”,
„feltűnt Zaid Naffa tiszteletbeli jordániai konzul, aki korábban a TEK terrorátvilágításán megbukott,”,
Na és trükk:
„a szombat délelőtti megnyitóra jobbára kormányközeli protokollvendégek voltak kíváncsiak”, „Odakint alig százan várakoztak arra, hogy megnyíljanak a kiállítás kapui.” és most jön a trükk ez utóbbit növelte, hogy „A megnyitóra a sajtót nem engedték be, így ők is a kerítésen kívül várakoztak”!!! =))
nemkati
Valamikor az ember életbenmaradását volt hivatott szolgálni a vadászat. Amikor az ember elkezdett állatot tenyészteni, már nem volt szükség vadászatra. Azóta a természet maga gondoskodik az egyensúlyról. Kivéve ahol az ember beavatkozik és felborítja. Ott szükség lehet vadászatra, de másképp is meg lehetne oldani. Ma már az, aki éhezik, nem vadászhat. Az vadászik, aki jól él, passzióból. Mekkora öröm lehet megölni egy állatot! Pláne egy mellveregetős kereszténynek lelőni egy háziállatot! A vadászat nem dicsőség, hanem szégyen! Ez a kiállítás meg csak rongyrázás, az úri gyilkosok parádéja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.