Debrecenben történt az eset egy DK-rendezvényen.

Videón, ahogy Gyurcsány kioktat egy ellentüntetőt: "Nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?"

Fotó: Instagram

"Az a bunkóság, amit maga nyom, nem elfogadható egy európai országban és még itt sem. Azt javaslom magának, hogy nagyon gyorsan fogja be a száját, megértette?” – mondta a debreceni fórumát megzavaró férfinak Gyurcsány Ferenc.

A videó vasárnap délelőtt kezdett terjedni a neten, egy fideszes Instagram-profilon jelent meg először. 

Néhány órával a videó megjelenése után Gyurcsány Facebook-videóban reagált az incidensre. A volt kormányfő ezen azt mondta, hogy valóban rendreutasított egy férfit, aki megpróbálta széttrollkodni a rendezvényüket. 

"Mi több, volt, akibe annyira belemásztak, helyes, fiatal nő, sírva otthagyta a rendezvényt, mert ezt nem viseli el. Kérem, szépen: ilyen viselkedés nincs! Ez disznóság. Ezt nem szabad hagyni. Meg kell védenünk magunkat, és vissza kell utasítani. Ez az egyetlen módja, hogy érezzék, nem csinálhatnak ebben az országban azt, amit akarnak, mert ez a mi országunk is. És ezt fogom tenni legközelebb is. Ez a legkevesebb.”

- írta az esetről a volt miniszterelnök a Facebook-posztjában.

Forrás: hvg.hu

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Namely
Tehát foglaljuk össze:
A véleménynyilvánítási jog az, amikor az szólal meg, aki egyetért azzal, aki épp ott szónokol. Ha nem ért vele egyet, akkor azt el kell hallgattatni.

@Pálinkás Pál: a kúrcsány fideszes? :O

@Horizont: a kapitalizmus mellett nem ártana még 1-2 fogalmat átvennie a generációdnak (pl véleménynyilvánítási szabadság, demokrácia):
De itt van annak a tükre, amit fent láthatsz. Akkor a te anarchiádban itt el kellett volna zavarni azt, aki nem ért egyet?
www.youtube.com/watch?v=r68IOnUTbUM
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kissé felnőttem
@Namelotthon 19,54 kor van mese gyerekkoromban is ez volt ott mesélj éb 1 2 hetet évet átéltem okosodj nem fog megártani engem nem kell se sajnálni sem okitani nem adtam rá okot . ügynökaktákról 1-2 mondat ki az aki tiltja a kiadatását ÉN ? 21 x re is a regnálok fején lehetett kalap ők nem nem mert van félnivalójuk nekem nincs ez a nagy gyávasága a hangzatof fidesznek 1-1 ig aztán csak kibukik az elitje hol ereszen hol jahtozós partyn.
kissé felnőttem
@Namely: amig itt csak a szemkilővetést emlitik addig ácsi duma és uszítás, 1 et lőttek tán megpattanó gellert kapó lővedék? vagy sima kitaláció? vadászati balesetek zömét okozza akkor senki nem károg? akkor most is ??? mire fel? kabaré ám
kissé felnőttem
még valamit kétféle helyszinen orbán óta voltak csak megemlékezések, mert KI ő ? fele az ö népe fele meg az ellenzék amire orditják hogy ellenség? vicc parodia bohozat orbán meg táptalajt ad ennek ?? mert? miér t is? két féle magyar van aki kap támogatást aki nem? itt a politikai galádság ezt nem kéne ám engedni Egy Magyar Nemzet van! vagy tévednék ?
kissé felnőttem
ja aztán lettél vén marha. de dángáld csak a viktorodat
Namely
@Emmersson71: "Ma meg már kiszorítani sem kell senkit, sehonnan, mert be sem engedik!"
Tényleg? Most volt nem is olyan régen a Momentum teraszozása, de volt a 2019-es karácsonyi akció, amikor gyújtogattak a tüntetők. Soroljam még? Felesleges. Az igazság az, hogy beengedik őket, csak a kutyát nem érdekli a tüntetés. Az összefosás hazudozik a népharagról, csakhogy az nem létezik.
"Az alkotmányosságba vetett bizalom Polt-Kövér-Áder trió alatt elképzelhetetlen."
Azt írtam, hogy "Akkor, 2006-ban dőlt össze az, amit korábban is csak nyomokban tartalmazott az ország: a közhivatalokba, alkotmányosságba vetett bizalom." Ez azt jelenti, hogy azóta is jelen van.
"Az ügynökakták nyilvánosságra hozatalát kizárólag Orbán és bandája nem szavazza meg soha!"
Mi értelem van annak, hogy hazudozol? A Vona-féle Jobbik szorgalmazta és senki más nem szavazta meg, ahogyan korábban a szoci-szadesz kormányok alatt, úgy most sem.
"Nekem te ne beszélj balos terrorról és veszedelemről, amikor eddig csak jobbosok garázdálkodtak, gyújtogattak, törtek-zúztak és támadtak rendőrökre! "
Nem balosok, hanem kúrcsány alkalmazta a rendőrterrort, és nem azok ellen, akik gyújtogattak, stb, hanem mindenki ellen, aki nem értett egyet azzal, hogy egy olyan ember legyen az ország élén, aki bevallotta, hogy lopott, csalt, hazudozott "reggel éjjel meg este", plusz azok ellen, akik csak ott voltak (pl én akkor kaptam, amikor hazafelé mentem gyakornokként öltönyben, és mindössze haza akartam jutni, de a kúrcsány-zsarukat ez nem zavarta, úgy pofán fújtak könnygázzal, hogy csak na: gondolom engem is veszélyes skinhead-nek néztek).

@kissé felnőttem: sajnos nem értem amit írsz, mivel nem tudsz. Ha magyar az anyanyelved, szégyelld magad.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.