Antropológiai tény, hogy a vadászszenvedély a kezdetektől hozott, ősi örökségünk és ezért nem szorul legitimációra – jelentette ki Semjén Zsolt az "Egy a természettel" Vadászati és Természeti Világkiállítás vásárosnaményi programsorozatának vasárnapi megnyitóján.

Semjén Zsolt attól fél, hogy a gyermekeink már nem fognak vadászni

Fotó: MTI/Varga György

A miniszterelnök-helyettes kifejtette, nem az szorul magyarázatra, hogy miért vadászunk, hanem az, ha valaki előítéletes módon, eleve ellenszenvvel és ellenérzéssel, sőt, sokszor gyűlölettel viseltetik a vadászok iránt.

A politikus véleménye szerint ha ezeket az érveket a társadalomnak elmondják, akkor lesznek ugyan viták, de most van az a pillanat, amikor defenzívából offenzívába kell átmenni, mert ha ezt most nem tesszük meg, a gyerekeink és az unokáink már nem fognak vadászni

Semmilyen természetgazdálkodás nem lehetséges fenntartható vadászat nélkül

– húzta alá Semjén Zsolt.

Forrás: MTI

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Én remélem,hogy annyi vadász azért lesz,akik az öreg,sérült,vagy beteg állatokról gondoskodik,de ilyen semmilyenzsóti-féle izéék,akik úri passzióból lövik halomra az állatokat, a házirénszarvast, ezek kihalnak,mint a mamut
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Én remélem,hogy annyi vadász azért lesz,akik az öreg,sérült,vagy beteg állatokról gondoskodik,de ilyen semmilyenzsóti-féle izéék,akik úri passzióból lövik halomra az állatokat, a házirénszarvast, ezek kihalnak,mint a mamut
Istenakinincsen
Semjén Zsoltnak nincs mitől félnie...lesz vadászat!A gyermekeink vadászni fognak(rájuk).
Van az úgy hogy fordul a kocka,ki lesz a vad és ki a vadász?
Ha továbbra is így "dübörög" a gazdaság akkor a gyerekekeink és az unokáink lehet hogy gyűjtögető,halászó,vadászó életmódra kényszerülnek.
simmering73
Antropológiai tény(?), hogy az ember azért vadászott, hogy élelemmel lássa el magát. Sosem ölt többet, mint amennyire szüksége volt, pláne nem ölt szórakozásból, te gyökér..
vitriol
Semmilyen elvtárs! - ez a vadászkiállítás úgy kellett nekünk, mint egy falat kenyér! Ennyi pénzből nagyon sok éhes gyerek jól lakott volna, ha maga nem erőszakolja ki ezt a fölösleges pénzszórást. Minden esetre nem árt, ha emiatt lelkifurdalása és álmatlan éjszakái lesznek!
Nessy
@vitriol: Egy fideszes potentátnak??? Ahhoz empátia, és tisztességes hozzáállás kellene! Nem csalás, lopás, egyéni hobbik kielégítése közpénzből!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.