A miniszterelnök Pesterzsébeten, egy református templom avatóján osztotta meg gondolatait.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nehogy abban a hiszemben éljen, ajány templom annyi feloldozás az alól, hogy egyeduralkodóként kiépítette a diktatűráját, tanuságtétel helyett saját diktatűráját dicsőiti
.
---- Orbán Viktor tanúságtétele
www.youtube.com/watch?v=RnMKDof5zlE&t=1s
.
www.youtube.com/watch?v=3_8Hgf1NL6c&t=931s
----------------------------------
.
Balás Béla kaposvári püspök jól reagált amikor azt mondta: HUNCUT AZ EMBER AMÍG MELEG!
.
Pofátlanság már a templomi szószéket is kisajátítani, amiatt mert a nehezen dolgozó kisemberek adóforintjaiból ad, mint egy meSSiás!

.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
@tudode: (23:30) "Döbbenet! Orbán Viktor brutálisan őszinte vallomása a kormányzásról"
Ez felér egy őszödi beszéddel, csak nincs aki ellenük fordítsa mint ahogyan azt orbán tette 2006-ban.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Nem könnyű feladat,

de a lényeget igencsak jól fogta meg

„Sok mindenben hasonló a Kádár-kor és a NER, de utóbbi ravaszabbul és cinikusabb módon működteti a hatalmi mechanizmusokat – véli Lovasi András.” emigyen indul egy érdekes cikk a hvg.hu. Ami „a száz éve született Jancsó Miklós, ennek apropóján készített a Fim ürügyén … Lovasi András mesélt élményeiről.”.
Nos ez egy kétség kívül erős felütés, amit igencsak jól egészít ki az a megállapítása, hogy: „az a félelmetes, amikor intellektuálisan viszonylag felkészült emberek kezdenek el magánbeszélgetésekben is sorosozni, és visszaböfögni a kormányzati propagandát.”! =))
S igen ebben van a lényeg, ez a szomorú igazság. =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: a dolog relevanciáját erősen eláhuzza az a tény, hogy nem csak az itteni cenzorok nem engedték be, de a hvg.hu sem engedi kommentelni!!! =))
Klubtag
Orbán: „Minden egyes új templom bástyát jelent a nemzeti szabadságért és nagyságért folyó küzdelemben”

A vallás épített jelképei soha nem szolgáltak a nemzeti szabadságmozgalmak támogatójaként, de hát milyen ismeretet is várhatunk egy ilyen - minden tekintetben - szélkakas, köpönyegforgatótól.
A reformáció a hitújítás, a protestantizmus a pápaság elleni tiltakozás jegyében születtek - nem pedig a nemzeti szabadságért való küzdelem alapján, max. annyi, hogy az adott ország nyelvén misézzenek illetve adják ki a Bibliát. Társadalmi, technikai fejlődésről szó sem volt... - amikor is elkezdett jelentősen fogyni a hívők száma - kitalálták az egyházak megbékélését, összefogtak a status quo megtartásáért.
A vallás, mint a tömegek ópiuma mindig is a hatalommal szövetkezve kötötte gúzsba a fejlődést, a modernitást kezdeményezőket - jöhet itt akármilyen hangzatos pápai kinyilatkoztatás. A végeredmény a mai Magyarországon igen látványos. Akármekkora is az ország kb. egyharmadának nyomora, az " IGAZODÓ" egyházak megtalálják a "számításaikat", cserébe szállítják a regnáló hatalomra leadott szavazatok nem kis részét. Hogy aztán az ország számára ez az "üzleti egyezség" milyen erkölcsi normákat közvetít, azt az elmúlt időszakban (10-12 évben) volt módunk megtapasztalni...
tudode
@lampa laz: .
Magam részéről már 1998-ban arra lettem figyelmes, hogy hatalmi túltengésben szenved azzal, hogy a Deák téren épülő Nemzeti Színház építését a Duna-parti rozsdatemetőn folytatta tovább, majd az épülő IV-es metró épíítését megakadályozta, tetézve azzal, hogy kinyírta koalíciós partnerét, a kisgazdákat, akikre azt nyilatkozta korábbsn, hogy soha nem vállalna semmiféle kapcsolatot velük
.
---- A koalíciós leszámolás napja: a bejelentés
www.youtube.com/watch?v=AxRr0N9bykU&t=64s
---------------------------------
.
Aztán rátett egy péklapáttal azzal, hogy miután 2006 őszén szétrámoltatta a belvárost az öszödi beszéd üvöltözésével, chartát hírdetve, hogy a Fidesz 20. születésnapján a fideSS selejtjeivel jót röhögtek a brahin, baltával, vagy a fejével
.
---- Orbán nevetve: Nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
-----------------------------
.
Jól bevásárolt az ország azzal, akit a konfrontáció, a balhé éltet, pofakaratéval képes volt leigázni az országot egy olyan politikai szélhámos, amire a honfoglalás óta nem volt példa!
.
Gyomorforgató!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.