Székely Sándor (független), az Igen Szolidaritás Magyarországért Mozgalom képviselője sokadjára sem szavazza meg a koronavírus-járványra hivatkozó rendkívüli jogrendet - írja közleményében. A képviselő álláspontja szerint a kormány járványkezelési és válságlehárítási intézkedései sem gyorsak, sem hatékonyak nem voltak, ellenkezőleg: a kórság lakosságarányosan eddig Magyarországon szedte a legtöbb áldozatot a világon. “Bár az átoltottság tekintetében jó ideig Magyarország az élvonalban volt, az egészségügy katasztrofális állapota, a menetközben hozott egészségügyi jogállásról szóló, elhibázott törvény, továbbá az erőforrások vérlázító pazarlása együtt vezetett a mai katasztrofális számokhoz és állapotokhoz.”- szögezte le a képviselő,

Forrás: szocikk.hu
Feltöltő: aszocikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
Ezt próbáld egy fafejünek megmagyarázni orbán vak - süket mint a mozsárágyú és fafejü. neki bulik tüzijáték piromániás is lehet? de buli - ne buli kongresszus vadászbohozat milliárdokért mert va,,,, meg amit akartok csak döljön a pénz ???és vele jön a virus??? aztán vagy tuléljük vagy az sem érdekli. hát ez a mai rend egy rakás... az igen szarra gondoltam én is.aztán küldheti az ÁVÓS autót, láttam eleget az 50-60 években na és mi változott max nem kapcsolják le a villanyt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.