Az érintett szocialista politikus rágalmazásért feljelentést tesz.

Szavazatvásárlással vádolja a Momentum a szocialistákat Kecskeméten

Fotó: pixabay.com

Bodrozsán Alexandra, a Momentum kecskeméti előválasztási képviselőjelöltje számolt be arról, hogy szombaton tömegével buszoztatták az embereket a szavazósátorhoz, valamint 2000 vagy 4000 forintért próbálták őket rábírni, hogy szavazzanak az MSZP-s jelöltre.

„A szavazókat a fülem hallatára igyekeztek tisztességtelenül rábírni, hogy szavazatukkal előválasztási ellenfelemet, az MSZP-s Király Józsefet és Karácsony Gergelyt támogassák. Az előválasztáson való részvételükért cserébe 2000 és 4000 forint körüli összegeket ajánlottak fel a részükre”

– írta Facebook-posztjában Bodrozsán.

A 24.hu elérte hétfő délután Király Józsefet, aki tagadta és visszautasította a szavazatvásárlás vádját, és kijelentette: rágalmazásért feljelentést tesz.

„Nagyon felzaklatott ez a lejáratókampány, amit a Momentum jelöltje folytat ellenem, nagyon káros ez a Fideszt leváltani akaró ellenzéki összefogás szempontjából. Megrendezett ez az akció és manipulatív, rettenetesen sajnálom”

– mondta az MSZP-s politikus.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: pixabay.com

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
„Nagyon felzaklatott ez a lejáratókampány, amit a Momentum jelöltje folytat ellenem, nagyon káros ez a Fideszt leváltani akaró ellenzéki összefogás…” – mondta az MSZP-s politikus. :)
human
Ebből a hírből nem derül ki az igazság. Azért egy cikkben azt olvastam, hogy az ellenzéki választási bizottság állásfoglalása alapján szállítani lehet a szavazókat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.