A Momentumos Gelencsér Ferenc egy videóban mutatta be, hogy mennyire nem érdekel senkit a 75 milliárd forintba kerülő kiállítás. „Kijöttem a Hungexpóra megnézni, hogy mire költi a kormány az adó-milliárdjainkat és ahogy látják, senkit sem érdekel ez a „társadalmilag fontos” kiállítás” – kezdi Facebook-oldalára feltöltött videójában Gelencsér Ferenc. A videón látszik, hogy senki nincs a kiállítás bejáratának környékén és az kiállítás belül is „kong az ürességtől”. „Magamon kívül senkit nem látok, lehet, hogy mindenki vadászruhában van és elbújtak” – jegyezte meg Gelencsér. A Momentumos politikus kifejtette, hogy a világkiállításra költött milliárdokból „13 000 önkormányzati lakást” lehetne felújítani és szerinte a „kormány nem a valódi természetvédelemre költ, hanem látványberuházást csinál”.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Emmersson71
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Hűtlen kezelés, Btk. 376. §

két évig terjedő szabadságvesztés, ha a hűtlen kezelés kisebb vagyoni hátrányt okoz (50.001 és 500.000 Ft közötti),

három évig terjedő szabadságvesztés, ha a hűtlen kezelés nagyobb vagyoni hátrányt okoz (500.001 és 5 millió Ft közötti),

egy évtől öt évig terjedő szabadságvesztés, ha a hűtlen kezelés jelentős vagyoni hátrányt okoz (5.000.001 és 50 millió Ft közötti),

két évtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés, ha a hűtlen kezelés különösen nagy vagyoni hátrányt okoz (50.000.001 és 500 millió Ft közötti),

öt évtől tíz évig terjedő szabadságvesztés, ha a hűtlen kezelés különösen jelentős vagyoni hátrányt okoz (500 millió Ft feletti).

Na most ez a 70 000 millió forintos akkor kalkulációm szerint ez annyimint pont 2500 év áristom, mivel 13 000 lakást lehetett volna felújítani ezeknek az elmebetegeknek a szórakozásán.
RonaGyuri
kit érdekel? nekik is csak az ellopható pénz érdekes! =))
Peller Anikó
Világunk elpusztul a járványoktól, bolygónk belefullad a kontrollálatlan népességnövekedésbe, az ökológiai egyensúly felborult. Világunkat uralma alá hajtja a barbárság. Ti pedig mindeközben puszta ölési vágytól vezérelve vadászgattok. Hát, menjetek ti a jó büdös picsába! (BB)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.