Idén is megünnepelte Orbán Viktor, hogy immáron 11 éve "szabad a pálinkafőzés" Magyarországon.

Orbán: "Szabad ország, szabad pálinka!"

A miniszterelnök egy tavalyi videóját osztotta meg ismét azzal a felvezetéssel, hogy

"szabad ország, szabad pálinka!"

Aki lemaradt róla, hogyan issza a pálinkát a miniszterelnök a Zala megyei Becsehelyen, miközben elmondja, nem feltétlenül Budapesten dőlnek el a fontos dolgok:

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Gratulálok az alkoholizmus propagálásárhoz!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Giovanni Alba
Most jöhetne valamelyik elvakult fideszka hívő alkoholista ferkózni.
134.bátor
Ezek mondják Gyurcsányra,hogy alkesz. A dagadt egy èvben 365 alkalommal pohárral a kezében látható,a vizenyős szemeivel
human
Gratulálok az alkoholizmus propagálásárhoz!
Eladott Ország
"Nem gond, hogy egy egész ország került állami gondnokság alá, minden és mindenki államosítva lévén. Van itt minden, ami rendes nemzeti választópolgárnak csak kell a boldogsághoz! Pálinka, akác, székely zászló, turulszar, nemzeti vakvágta, nemzeti büszkeség, házelnöki bajusz, pitykés struccpörkölt. Más dolgunk sincs, mint boldognak lenni, szaporodni és közmunkából virágba borulni. Kussolni tudunk, elég hülyék is vagyunk hozzá, tehát a világon semmi nem gátolhatja meg a nagy nemzeti általános közboldogság nyakunkba szakadását. Akinek ez nem tetszik, az mehet, amerre akar. Költözhet külföldre, de emigrálhat országon belül is."
tudode
Azt nem ünnepli meg ez a politikai szélhámos, országromboló, hogy
.
Ha már emlékezünk:
.
---25 éve lett vége az ártatlan srácok korszakának
index.hu/belfold/2018/01/10/fidesz_szekhaz_botrany_mdf_tiszti_kaszino_1993_orban_viktor_simicska_lajos_varga_tamas/
.
""""1993. január 11-én a Fidesz eladta az állami MKB Banknak a Váci utcai pártszékházat. A befolyó pénzből Orbánék elkezdték felépíteni a párt gazdasági hátterét. Az ügylet rengeteg közéleti és párton belüli bírálatot kapott, a jobboldali fordulattal együtt hozzájárult ahhoz, hogy a Fidesz sokak szemében elveszítse a hitelét. Húzónevek léptek ki, a támogatottság 40 százalékról a választásokra 6 százalékra esett vissza. Cserébe viszont saját lábakon túl tudtak élni 1998-ig, a kormányra kerülésig.
.
a egyetlen dátumot kell mondani, ami megváltoztatta a rendszerváltás utáni magyar politikai életet, valószínűleg keveseknek jutna eszébe 1993. január 11. Pedig ezen a napon egy olyan szerződés íródott alá, ami gyakorlatilag kiütötte a Fidesz kezéből az 1994-es kormányzást, repedéseket okozott a tagság/szimpatizánsok és a pártvezetés közötti bizalomban, ugyanakkor megalapozta a párt gazdasági hátterét úgy, hogy túlélték az ellenzéki létet, és 1998-ra fel tudták építeni magukat a kormányzásra.

És mellesleg például Orbán Viktor apjának kezébe tudta juttatni a gánti bányát.

Technikai értelemben egy ingatlan-adásvételről van szó, a Fidesz mint ifjú, ötéves párt eladott egy ingatlant. Valójában viszont a párt, amelyre addig mindenki szeplőtelen ellenzéki szereplőként tekintett, átváltozott egy profin gazdálkodó, az üzletet és a politikai erkölcsöt szétválasztó szervezetté,

AMIVEL TÖBB FRONTON IS FÖLDRENGÉSSZERŰ VÁLTOZÁSOKAT IDÉZETT ELŐ MAGA KÖRÜL.
De kicsit menjünk vissza az időben. A rendszerváltáskor az MDF került kormányra, a Fidesz a parlamenti helyek bő 5 százalékát, 21 széket szerzett, két egyéni győzelemmel (Kövér László és Szájer József), és ellenzékben kezdett politizálni."""...
csak úgy....
követelem,hogy minden magyar korcsma és szeszfözde elött álljon egy életnagyságú orbán szobor,bronzból vagy carrarai máványból!
Toller Béla
Ennyire ! Ennyire primcsi a magyar primcsi !
kereső
És még Gyurcsányra mondják , hogy iszik. Persze a pálinka nem is ital, hanem alapvető élelmiszer.(by orbán)
kereső
@KisTehen: Hugh Grant után szabadon.
Orbán meg énekel- "megjöttek a fehérvári huszárok"
kereső
@KisTehen: Most éppen nem fütyül, hanem STOP-ol.( a marha- Brüsszelt is, hogy megállititta, nem is jön egy árva cent sem)Van egy olyan érzésem a (csontjaimban), hogy nem sokára más fog fütyülni, bár orbán ettől nem fog táncraperdülni.
namihami
És a mi bölcs jobbosaink alkoholistázzák a Gyurcsányt. Végignézve ezt a videót, a Gyurcsány legfeljebb néha dob be egy stampival a Mi Istenünk piálásáboz képest.
nezelodo
@namihami: Ráadásul a Vitya bizalmasai nem is páleszt, hanem whiskyt, vedelnek. Egyszer már elvitte ez a drága ital a kétharmadot is.
ómió
Pedig efftársilag micsoda "jövedékeket" lehetett ebből szedni!
Málna
@human: Megnevettettél. Olyan hülyeségeket tudtok írni...:-)
human
@Málna: 1 millió alkoholista él Magyarországon. Ezt propagálja Orbán. És neked ez nevetséges. Te beteg vagy!
Yoda69
@human: Aki sokat iszik, az hamarabb meghal. Ez jo orbannak, mert kevesebb jarulekot kell fizetni. A covidosokat is hagyta es hagyja most is meghalni.
namihami
@nezelodo: 09.03: Én karácsonyi és szilveszteri koccintó vagyok (tehát nem igazán hiteles). De a témában jobban otthonlevő ismerőseim szerint egy liter IGAZI jó gyümölcspálinka kerül annyiba, mint ezek a ""kommerszebb"" viszkik. És a Mi Vityánk (ebben is biztos vagyok) anyagilag se szorul rá a rézelejére.
Anélkül is hülye...
Málna
@human: Az alkalmi alkoholfogyasztás nem alkoholizmus. Egy szóval sem mondta Orbán, hogy minden nap fogyasszunk pálinkát. Nevetséges ezzel vádolni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.