Az ózdi Gyurcsány-show szervezője szenvedett balesetet az M3-as autópályán – emelte ki egy súlyos baleset számára legfontosabb részleteit a kormány által vezérelt Origo.

Élet-halál között lebegő ellenzéki aktivistát támad a kormánymédia

A fideszes lap azt állítja, a baleset következtében az ellenzéki előválasztáson használt szavazólapok szóródtak ki, amelyek Borsod-Abaúj-Zemplén megyéből származhatnak.

A Media1 szúrta ki a Magyar Hang főszerkesztőjének erre reflektáló Facebook-posztját:

„Nem tudom, pontosan mi történt, miért vitte az aktivista az előválasztási urnákat bárhova is. Ez valóban felvet kérdéseket. A cikk stílusa alapján egy dolog viszont tény: aki így ír egy életveszélyes sérülésekkel az intenzíven fekvő emberről, az egy utolsó gazember. Bocsánat, de néha nevén kell nevezni a dolgokat. Itt most egy ember az életéért küzd, minden más másodlagos. Ezt még a legvadabb időkben sem merte megengedni magának a sajtó, ezek olyan mélységek, amit elképzelni sem tudtunk volna az elmúlt évtizedekben.”

 - írja György Zsombor.

A Telex egyébként már rákérdezett az ügyre az Országos Előválasztási Bizottságnál, és megtudták, ezek üres szavazólapok voltak, és teljesen szabályosan szállították őket.

Forrás: media1.hu, telex.hu

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Ez a fidesz színvonala. Ráadásul még arra se veszik a fáradságot,hogy utánajárjanak,hogy miféle szavazólapok voltak ezek.
Mint kiderült,üres szavazólapok voltak,és teljesen szabályosan szállították őket. Ez a habony által üzemeltetett orbáni mocsármédia. Amit ezek írnak,azt el kell osztani hárommal,gyököt vonni belőle,és a maradékon elgondolkodni,hogy igaz-e
ómió
@Aki Én: Bolsiék zakkantja! Nálad fennakadt a tű? Ne ülj folyton a tükör előtt!
Aki Én
@ómió: Hogy te milyen buta balfasz vagy.
ómió
@Aki Én:Ennyit nem értesz, bolsi fajkretén: ha buta balfaszt látsz, ülj el a tükör elől!
Aki Én
@ómió: Hogy te milyen ócska elmebeteg féreg vagy!
ómió
@Aki Én: Még mindig nem ültél el a tükör elől, efftársék fajkreténje, hogy még mindig ócska elmebeteg férget látsz!? Szólj az ápolóidnak, gurítsák már el onnét bolsi tetvességedet!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.