Érkezik a Jókor magazin legfrissebb száma a magyar nyugdíjasok postaládájába – számolt be a Ripost Nyitrai Zsolt kiemelt társadalmi ügyekért felelős miniszterelnöki megbízott videója alapján.

Orbán Viktor üzenetével érkezik ajándék a nyugdíjasok postaládájába
Fotó: Youtube/Nyitrai Zsolt

Nyitrai Youtube-csatornáján arról ír, hogy

a Jókor című lap immár hagyományosan "Miniszterelnök úr" köszöntőjével kezdődik. Interjút olvashatunk "Varga Mihály miniszter úrral", amiben olvashatunk a nyugdíjasokat érintő intézkedésekről is. "Eperjes Károly színművész úr" betegségéről vall, és a családról, akik segítettek átvészelni a nehéz napokat.

Javaslom mindenkinek, töltsön el néhány kellemes órát a lap olvasgatásával!

- üzente fegyelmezett szavazóinak Nyitrai.

Forrás: ripost.hu

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Aszongyahogy:
"... a SIKERES vakcinabeszerzéseknek köszönhetően mindenkit be TUDUNK oltani ... ebből következően a küszöbön lévő 4. hullám ellen másképp fogunk védekezni"
SIKERES = meggazdagodtak rajta mint állat
TUDUNK = ez jelen idő, azaz még nem oltottak be mindenkit. Akkor viszont nem értem, hogy miért akar másként védekezni, mint korábban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@Nessy: "Csak egyet nem értek! 10 évig dübörgött a gazdaság, addig eszükbe sem jutott a 13. havi nyugdíj. Az igért 14. havit már fedje jótékony homály!"

Ott már nagyon nagy a baj, ha szelektív az emlékezetünk és ezért több milliós-milliárdos kárt okozunk azoknak az embertársainknak, akiknek csak köszönettel tartozunk, hiszen évtizedekig ők tartották fent az országot. De ha még ráadásul rosszul emlékszünk, akkor zárt helyen van a helyünk.
Gyurcsány kifizette a 13. havi nyugdíjat, Bajnai felfüggesztette, Vitya csak megígérte!
Stop Gy és K parádéban mi is áll?
Pálinkás Pál
valaki belenézett már egyáltalán abba a szemétbe?
Macskaszem
Nálunk a szelektívbe láttam egy csomót. Lehet a postás egyből oda rakta ahova való.
Yoda69
Inkabb bocsanat kero levelet kellett volna irnia a tahonak, hog 10 evig keptelenek voltak megadni a 13.havi nyugdijat, holott megigertek, es minden forras a rendelkezesukre allt.
csipetke
Ajándék?Szomorú,hogy orbán az adófizetők pénzéből osztogat ajándékot,aminek túl sok értelme nincs.Ez csak kormánypropaganda. Az a nyugger,aki ezt átlátja,egyből a szelektívbe teszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.