Soha nem látott magasságokba emelkednek az üzemanyagárak szerdán – írja a pénzcentrum. A benzin bruttó 4 forinttal emelkedik a nagykereskedelmi ár, és ezzel együtt a literenkénti átlagár is. A gázolaj esetében nagyobb emelés jön, bruttó 9 forinttal emelkedik az ár. 95-ös benzin, 459 forint/liter , a gázolaj, 470 forint/liter lesz.

Forrás: szocikk.hu
Feltöltő: aszocikk
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Lássuk, mit mondott a patkány sereg anno, ellenzékben, amikor a benzin 300 forint volt, az euró pedig 250 forint.

Fidesz:
,,“Gyurcsány Ferenc és kormánya versenyt hirdetett a benzin és az euró között, melyet végül a benzin nyert meg azzal, hogy elérte a lélektani határt, azaz a !!! 300 !!! forintot"

2005:
,,A Fidesz a szokásos gyorsasággal reagált Gyurcsány mondataira. Az ellenzék szerint a kormánynak érdemi lépéseket kell tennie a benzinár kérdésében. Az üzemanyag drasztikus emelkedése mindenkit érint, mivel valamennyi áru drágább lesz, amelyet szállítanak, és többet kell fizetni a tömegközlekedésért. A Fidesz szerint a kormányfő semmit sem kíván tenni az embereket és a fuvarozókat sújtó magas benzinárak mérséklése érdekében."

2006:
,,Fidesz: a kormány miatt nő a benzin ára"
,,Azt javasolom azoknak, akiket tankoláskor felbosszant a magas benzinár, hogy jusson eszükbe, ezt Gyurcsány Ferenc gazdaságpolitikájának és Gyurcsány Ferenc nagyszerű nyilatkozatainak köszönheti - mondta Révész Máriusz Szijjártó Péterrel tartott közös, csütörtöki sajtótájékoztatóján.
A kőolaj világpiaci ára csak részben ok a benzin árának emelkedésére, ebben a forint árfolyamának mélyrepülése is szerepet játszik, hiszen a környező országokban, még Ausztriában is olcsóbb a tankolás, mint Magyarországon – hangsúlyozta Szijjártó Péter annak kapcsán, hogy a benzin ára elérte a !!! 300 !!! forintot.
Szijjártó Péter kitért arra is, hogy a forintárfolyam gyengülése nehéz helyzetbe hozhatja a deviza alapú autóvásárlási hitelekkel rendelkezőket, hiszen hiába törlesztenek, a hitelállományuk nem csökken majd. Az autósokat sújtja még a súlyadóról a teljesítményadóra való áttérés, hiszen ez éves szinten 7-14 ezer forint közötti többlet terhet jelent majd azoknak a családoknak, akik az általában használt gépkocsitípusokkal rendelkeznek – tette hozzá a szóvivő."

,,az összes környező országban, még Ausztriában is olcsóbb a benzin, mint Magyarországon.

Mindez 2006-ban hangzott el, amikor a...
Aki Én
,,A Fidesz 2002 és 2010 között több százszor követelt azonnali üzemanyagadó- és áfacsökkentést. Kormányra kerülve viszont csak emelt. Alább egy összeállítás olvasható a Fidesz politikusainak korabeli nyilatkozataiból, zárójelben pedig ehhez képest a valóságot igyekszünk felvillantani. Ezekből kiderül: a szavak tényleg csak szavak..."

És ez még csak 2016!!!

nol.hu/belfold/olajfolt-1634103

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.