Már több iskolában annyi a megbetegedés, hogy kénytelenek voltak visszatérni a digitális oktáshoz - mondta a Népszavának Totyik Tamás. A Pedagógusok Szakszervezetének (PSZ) alelnöke szerint ezzel az élet felülírta azt a szabályt, miszerint nincs szükség távolléti oktatásra ott, ahol elérhető a koronavírus elleni védőoltás.

(Forrás: portfolio.hu, division által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyar1
@KisTehen: Meg a calici vírus is ilyen.
Gazella
Az elszokott közegbe való újra összezárás mindig megviselte a gyerekek immunrendszeret.
Másik.. reteges oltozek..
Ejjel hideg nappal meleg van... szaraz a levego..
division
@magyar1: A vírusok nem úgy működnek, hogy ha felöltözöl rétegesen nem kapod el. Azok ott vannak a levegőben, a tárgyakon, stb. Régi tévhit ez a hideg miatt fázunk meg dolog. A mostani iskolakezdésnél az én gyerekeim is benyelték azt a rhino vírust, amit szinte mindenki, pedig reggel a meleg garázsból kocsival mentek a suliba, mikor az udvarra kimentek kilenckor meg már meleg volt, azaz sosem fáztak. Most a covid van soron, ezért kell zárni.
division
@Gazella: Éjjel még azért nincs annyira hideg, vagy ha igen, egy gyerek ne lófráljon iskola időben (ugye kedves szülők?), hanem aludjon a FŰTÖTT szobában. A vírusoknak meg éppen a nyirkos, nedves idő kedvez, mint ami most van két napja, nem pedig a száraz. "Ápolóként" azért ennyit már igazán tudhatnál...Nem véletlen, hogy most kezdődnek a zárások, a covid komolyabb előretörését meg kell akadályozni amennyire csak lehet.
magyar1
@division: Ha nem fázítod" meg magad akkor a szervezet nem engedi be a vírust,baktériumot még ha melletted áll egy beteg ember akkor sem. Régen a vírusos,baktériumos betegeket az ápolók ápolták kórházban, ha mind megbetegedtek volna nem lett volna kórházi személyzet.
A másik, egy szemmel nem látható valami a levegőben meddig tud "repülni" megszáradás nélkül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.