Karácsony Gergely, az MSZP–Párbeszéd és az LMP miniszterelnök-jelöltje korábbi Facebook-posztjában elfogadhatatlannak nevezte az offshore-ozást, ezért közölte, hogy nem tudja támogatni az ezzel vádolt székesfehérvári DK-s jelöltet, Ráczné Földi Juditot.

A főpolgármester ezt írta: 

"Székesfehérváron kiderült, hogy Ráczné Földi Juditnak bizony van, de legalábbis volt offshore-ügye, ráadásul az ezzel kapcsolatos védekezését dokumentumok látszanak cáfolni. Az én személyes etikai normáimba ez nem fér bele, ezért én Székesfehérváron biztosan nem szavaznék Ráczné Földi Juditra."

Az ügyben lezajlott az Országos Előválasztási Bizottság vizsgálata, a DK közölte, hogy kétharmados többséggel elutasították a Ráczné Földi Judit elleni beadványt, a párt bocsánatkérést vár Karácsony Gergelytől és Tóth Bertalantól.

Tóth Bertalan reagált az offshore-botrányra: "Hát hogyan akarjuk így meghaladni a Fidesz rendszerét?"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Tóth Bertalan is a Facebookon reagált a hírre, ezt írta: 

Egyelőre továbbra is ott tartunk, hogy Ráczné Földi Judit szava áll szemben a közhiteles nyilvántartások szerinti dokumentumokkal. Miért van szüksége Ráczné Földi Juditnak 2010 óta offshore-cégre? Mert tény, hogy több mint tíz éve offshore cég nevében gyakorol tulajdonosi jogokat magyarországi vállalkozásokban. Hát hogyan akarjuk így meghaladni a Fidesz rendszerét? Vagy elfogadnánk, ha Mészáros Lőrinc vagy Garancsi kijelentené, hogy többet nem megy közpénz közelébe, és akkor minden rendben lenne? Ne vicceljünk! Egyéni ambíciók nem veszélyeztethetik a közös ügyet.

Forrás: Index.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kulabombaafityiszre
A puch lászló nevü mszp pénztánok patkánnyal aki a mai napig a fidesszel üzlettel,ezzel az emberrel hogyan akarja az mszp leváltani az orbán rendszerét te tóth nevü senki.
kereső
@Emmersson71: Akkor soroljuk: Tóth Cs, a nyirségi mszp-fideSS összeborulás, a borsodi szavazatavásárlás. A két utóbbi még a kezdet kezdetén egy napig volt téma. Ami meg Tóth Cs.-t illeti- nem!!!, az mszp-pm hivja vissza, hanem lemond- bár ez is fura kicsit, mert a hvg pedzegeti, hogy nagyon kikapott volna Hadházytól.(igy játszhatja a dértettet a lebőgés helyett)
És igen, most is azt mondom, hogy KG kettős mércével mér.
ómió
Már megint ez a "szívélyes efftársi egyetértés"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.