Földi László „biztonságpolitikai szakértő” a Belügyminisztérium III/I-es csoportfőnökségének egykori hírszerző tisztje azzal állt elő a Kommentár Klubcímű köztévés műsorban, hogy Angela Merkel többet ártott Németországnak, mint Adolf Hitler.

 Merkel többet ártott Németországnak, mint Hitler – jelentették ki a köztévében
Kép: HírTV

A gondolatmenet abból indult ki, hogy Németország Európa motorja, Merkelnek csak ezt kellett volna megóvnia.

De igazából akkor üt legnagyobbat Németországon, picit azt is szokták mondani, hogy Hitlernél is nagyobbat, amikor '15-ben megnyitja a határait

- értékelte Földi a leköszönő kancellár munkásságát az állami televízióban.

Földi a kommunista hírszerzés munkatársa volt, a NER-időszakban pedig a kormánymédia népszerű beszélő feje, olyan szereplésekkel, mint amikor arról beszélt, hogy a menekülteket segítő civilek háborús bűnösök és hazaárulók, akiket szabadon likvidálni lehet. De ő volt az, aki szerint támadás folyik a normalitás ellen, ezért le kell kapcsolni az internetet. 

Forrás: 444
Címlapkép: YouTube

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Havanagi
Földi egy kisstílű bájgúnár,úgy adja elő magát,hogy átüt rajta a felfelé kapaszkodás izzadtságszaga.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Ludas Matyi
@Horizont: miert neked volt gyerekszobad suvernyak? Hogyne es a birkak neztek be az ablakon. Most mar erdekelnek az emberi lenyek is? Ugy tudtam hogy eddig csak birkakkal eltel sexiualis eletet te kis Borsodi bumburnyak. Zard be magad a birka karamba es tarsalogj a veled egy szinten levö nyiratlan birkakkal te 0-as agyu birkak szülemenye!
CsipkeRózsa
@Ludas Matyi: Hogy beszélsz másokkal, milyen jogon? Ráadásul egy nővel, aki a propelleren a legjobbak között szerepel hozzászólásaival.
Ludas Matyi
@Horizont: szetesel az iragysegtöl mert soha nem fogod elerni a szintemet, te kis rongyos ÜTK-s!
Ludas Matyi
@Horizont: lattad mar magad a tükörben alulrol? Akkor lattad azt a felmosorongyot alattad amit magaddal hordasz, Du kannst mein Arsch lecken, wenn ich dir erlaube!
solidedge
A köztévé az a hely, ahol ha valaki marhaságokat beszél még meg is dícsérik.
Eladott Ország
" Ez a Földi László KDNP-s icike-picike törpike. Jól el van eresztve, van mit a kakaóba morzsolgatnia. Ceglédi lakóház, gyümölcsösök, szántó, ja meg imádhatja az autókat: van nekije egy darab Kia Sportage 2000, egy darab Renault Twingó 1,3, plusz még egy Yamaha motorja is. Közpénzből pedig van nekije négy darab laptopja, amit 1,6 millióért vett. Biztosan olyanok, amik este meg is ágyaznak neki. Kapott egy kis uniós földalapú támogatást meg valami zöldítés támogatást. Amúgy elég szegény, csak 1 millió 514 ezer 700 forintból tengődik az icike-picike, mértéktartó kereszténydemokrata pajtás. Van még neki négy gyermeke is. Hát ez az. Az Országgyűlésben a családvédelmi akciótervről azt mondta ez jól felpumpált Földink: "Egyre kevesebb a gyermek, az európai társadalom egyre idősebb, fogy a jövő. Itthon és Európa-szerte mégis akadnak olyanok, akik gyakran cinikusan a tudatos gyermektelenség deviáns eszméit hirdetik, s akik a migrációt tekintik megoldásnak a munkaerő- és gyermekhiányra."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.