Hatalmas botrány alakult ki ugyanis a Gazprom-szerződésünk miatt, Szijjártó Pétert annyira felbőszítette az ukránok lépése, hogy bekérette a nagykövetet. Az ukrán külügyminisztérium válaszul bekérette Budapest kijevi nagykövetét, hogy tudomására hozza az ukrán fél álláspontját a Magyarország és a Gazprom orosz gázipari vállalat hétfői gázmegállapodásáról – közölteke kedden az RBK-Ukrajina ukrán televízióval Oleh Nikolenko ukrán külügyi szóvivő.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Figurázik a külügyér, nem az egyenes utat választva, hanem átverőshowt játszik az ukránokkal, ha jólértelmezem:
.
---Nem sikerült rövid távú gázszerződést kötni, tíz plusz öt évnyi orosz gázra köteleződne el a kormány
www.szabadeuropa.hu/a/gaz-energia-putyin-gazprom-hosszu-tav/31435343.html

Hosszú távú, tíz plusz öt éves gázszerződésben állapodott meg Szijjártó Péter az orosz Gazprommal. A magyar állam korábban rövideb időtávot, nagyobb rugalmasságot szeretett volna elérni. Az a szerződés egyéb részleteitől is függ, mennyire lesz kiszolgáltatott az ország a következő tíz évben.
Hosszú távú, tíz plusz öt éves gázszerződésről adott hírt Szijjártó Péter külügyminiszter a Facebook-oldalán. A hosszú távú gázszerződés tétje óriási, forintban ezer milliárdokat bukhat Magyarország azzal, ha nem sikerül megfelelő, jellemőzen rugalmas szerződést kötni.
---------------------------
.
Ez a bagázs képtelen tiszta kártyákkal játszani, csak cinkelttel, akkor is ha a tinglitangli miatt kár éri az országát!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.