A HírTV-n futó Sajtóklub vendégei Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László voltak hétfőn, a műsorvezetői székben pedig meglepő módon Gajdics Ottó foglalt helyet.

Egyszerre retteg a kommunista múltú Gajdics és Bencsik – kegyetlen idők jönnek
Kép: HírTv

A témák változatosak voltak, ám a legfontosabb azonban az volt, ahogy a németországi választásokat vették kereszttűzbe. A választás meglepő volt, hiszen a közmédia által esélyesnek tartott pártok egyenként vesztek el. Az eredmények sokakat megleptek, hiszen az összesített szavazatok alapján győzött az SPD, a szociáldemokraták pártja lesz a legerősebb a Bundestagban. A CDU/CSU rekordgyengén teljesített(őket várták befutónak), de a Zöldek fennállásuk legjobb szereplését érhették el a 2021-es német választáson.

De mielőtt az adásra kanyarodnánk vegyük végig a szereplőket. Nem kívánjuk kommentálni, de a sajtóban szereplő fellelhető források szerint, a múltjukból adódóan elég furcsa a mostani ijedségük az német választások eredményét illetően.

Bencsik András a Kádár-korszakban a Népszabadság pártrovatának vezetője, ám a legtöbb kritikát a Népszabadság 1986. október 17-i számába írt, Érzelmi kötődés című cikke miatt kapta, melyben a Magyar-Szovjet Baráti Társaságról és a magyar fiatalok szovjetbarát ideológiai nevelésének fontosságáról ír.

Bencsik Gábor 1993 és 1997 között a Soros Alapítvány Tényfeltáró újságírás programja köré szerveződött kuratórium elnöke volt.

Gajdics Ottó pedig a csemege a végén, ő ugyanis elmondta egy interjúban, hogy közösségi ember volt, és akkoriban leginkább a KISZ-ben lehetett közösségi emberkedni, de nem akármilyen pozícióban volt, hanem KISZ-titkár volt. 

Szóval, ha ezzel végzett a kedves olvasó, akkor nincs más hátra mint leülni, és élvezni a műsort, amelyben kifejtik, hogy bizony Németországnak annyi. Kampó. Vége. Befellegzett. Vagy, ahogy ők mondták volna: Tovarisi konyec!

Kész, Németország agyilag meghasadt. Gyorsan romlik a német demográfiai mutató, és a németek eltűnhetnek.

- hangzott el a műsorban.

Majd Bencsik Gábor kitért arra, hogy ez Merkel kudarca volt, és Németország elvesztette az irányát, hiszen a digitalizáció, a járvány, volt a fő csapás a kampányban. A migráció és a demográfia kiesett.

Szerinte:

Németország elvesztette a létébe vetett hitet.

Majd, megállapította, hogy ez

nekünk nem jó

Ennek a kijelentésnek a hátterében az állhat, hogy szerintük ez az eredmény a magyarokat és a visegrádi négyeket még jobban a sarokba fogja szorítani.

Néző László szerint, mindegy kire szavaztak a németek, mert nincs semmi különbség, ami más Németországot akarna az nincs a négy párt között. Az AfD ugyanis szerinte politikai karanténban van. A Fidesz számára az a tanulság, hogy A CDU azért veszített mert belesimult az ellenfelek politizálásába.

A Fidesz számára fontos, hogy a markáns politikát folytasson, mert így marad alternatíva. Gyurcsány vagy Orbán.

Gajdics reagált erre, és azt mondta, hogy belekényelmesedett mindenki, és egészen rémisztő, hogy ennyire rosszul teljesítettek a keresztény-demokraták. 

Mindenki egyet értett abban, hogy a német tőke menekül. És a migráció, amely hamarosan maga alá temeti majd Németországot, és a fenyegető kegyetlen hideg tél végleg tönkre fogja tenni az országot. 

Ám, nem csak a HírTV kapta fel a témát, hanem mint arról mi is beszámoltunk, egész egyszerűen a közmédiában kijelentették azt, hogy:

Merkel többet ártott Németországnak, mint Hitler

Ezt pedig Földi László jelentette ki, aki szintén kommunista volt, nem is akármilyen pozícióban, hanem a kommunista hírszerzés munkatársa volt, a NER-időszakban pedig a kormánymédia népszerű beszélő alakjává vált, olyan szereplésekkel, mint amikor arról beszélt, hogy a menekülteket segítő civilek háborús bűnösök és hazaárulók, akiket likvidálni kéne.

A német választás egyértelmű üzenetet küldött a populista jobboldaliaknak, nincs már rájuk szükség a politika porondján. 

Szinte biztos, hogy az új kormány nézetrendszere az eddiginél távolabb áll majd a magyar kabinetétől

– állítja Hettyei András Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense.

Aki szerint azonban  az üzleti partnerség más: a beágyazottság, és a kiváló infrastruktúra, illetve a politikai stabilitás miatt nem fordulnak majd el Magyarországtól a német vállalatok.

A lehetséges koalíciók közül most a közlekedési lámpa- és a Jamaica koalíciónak van a legnagyobb esélye. Az FDP és a Zöldek döntenek Németország következő kancellárjának sorsáról, aki

legnagyobb valószínűséggel Olaf Scholz lesz.


Az eredeti videó ITT tekinthető meg.

Címlapkép: HírTv

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Retteghetnek, de nem csak a politikai szélhámos szekértolói, hanem az egész ország, mert a PROLI KORMÁNY úgy eladósította az országot, hogy mindannyiunk gatyája a tét:
.
------ Rekordösszegű hitelt vett fel a magyar állam (2021. szeptember 15.
hvg.hu/gazdasag/20210914_rekordosszegu_adossag_magyar_allam
, 1258 milliárd forintnyi kötvényt bocsátottak ki.
A magyar állam minden idők legnagyobb egynapi új adósságkibocsátását végezte kedden az Államadósság Kezelő Központ (ÁKK) – írja a Portfolio.hu. A lap szerint mai árfolyamon 1258 milliárd forintnyi kötvényt bocsátottak ki.
Az Államadósság Kezelő Központ a 10 éves dollárkötvényből 2,25 milliárd dollárnyi, míg a 30 évesből 2 milliárd dollárnyi ajánlatot fogadott el nemzetközi kötvénykibocsátásban.
--------------------------
.

---Orbán: Magyarország felvett 800-900 milliárd forintnyi hitelt több tíz évre
24.hu/belfold/2020/11/20/orban-soros-gyorgy-hitel-eu/
-------------------------
.
Ezenkívül nem két fillér adósság terheli még az unokákat is: a Budapest-Belgrád kínai selyemút. a Paks2, ahol még csak Mészáros kaparászik, de már az államadósság is olyan magasra szökött a gondos GAZDAG herdálása következtében, és még a Fudan egyetem nincs is benne
.
----- Az IMF hitel idején sem szállt el ennyire az államadósság, és ebben a forint a ludas
www.portfolio.hu/gazdasag/20210404/az-imf-hitel-idejen-sem-szallt-el-ennyire-az-allamadossag-es-ebben-a-forint-is-ludas-476812
-------------------------------
.
Miért? Kecskére káposztát bízott az ország!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@ómió: Hogy te milyen ócska elmebeteg bolsi féreg vagy!
ómió
@namihami: A ma komcsijai már régen nem komcsik? Elaludtál közben? Régen a proletár internacionalizmust tűzték zászlajukra, most - mivel az "bebukott" - helyette a migráncs internacionalizmus létrehozása a vágyuk! Bebukott legfőbb mentoruk a Szovjetunió, ezért helyette ma Európai Egyesült Államok néven hoznák létre az új Szovjetuniót (Dobrev efftársnőtök "vezéreszméje"!), az Internacionáléjukat ugyanúgy éneklik, mint korábban! Az a "változás", hogy törölték a nevükből a munkást? Vicc! A média meg ennek a hű tükre! Ezen nem látsz át?
ómió
@Aki Én: Még mindig a tükör előtt dekkoltatnak téged, efftársék fajkreténje!? Direkt, hogy ócska elmebeteg bolsi férget láss? Ne hagyd már magad szivatni!
telegdilaci
@tudode: Bezzeg ők kormány váltáskor rendben tisztességesen vették át a kormányzást,két nap múlva már azt a X@RT-böfögte Kósa-és Kövér agyhalottak hogy csődben van az Ország amitől azonnal bezuhant a Forint Euró árfolyam,ami előtte 265-ft volt,és elkezdődött a Deviza hitelesek,kálváriája,mivel azonnal 300-ft fölé ment az árfolyam,és az új Pártunk és Kurmányunk úgy megsegítette a devizahiteleseket,hogy többszörösére emelkedtek a törlesztő részletek,és arról nem beszélve hogy a felvett hitelek többszörösét kell visszafizetni,aki viszont nem tudta fizetni,a megemelt törlesztőt,annak elvették a lakását,de azért saját magukat megmentették a politikusaink,olyan törvényt alkottak hogy mivel nekik is volt deviza hitelük,mivel olcsóbb volt minta Deviza hitel Ők egy összegben vissza tudták fizetni még nyertek is az ügyleten!
telegdilaci
@tudode: Retteghetnek is ezek a köpönyegforgató büdös patkányok,ha buknak vége a kiváltságuknak,amiért beálltak,a X@ROS-seggnyalók sorába,kizárólag érdekből! kíváncsi lennék bukta után kinek fogják a talpát nyalni?
tudode
@telegdilaci: @telegdilaci: .
Már eddig is könyvtárgyi irodalma van a sunyi, kaparjkúrta félművelt paraszt mesterkedéséről, legfőképp a néhai Ferenczi Krisztina kiadásában, az Orbán jelenségről, a Magyar Plolipról, a legszabadabb EU-s állampolgár diktaTŰRÁJÁT Vörös Imre alkotmányjogász SOS, vészharangot megkongató nyilatkozatain kivül, tudomásom szerint még senki nem bátorkodott bővíteni az egyeduralkodó, un. GYŐZELMI KÉNYSZERREL már világuralomra törő, jelentéktelen megjelenésű, pofakaratéval saját hazáját gúzsbakötőről MÉG NEM BÁTORKODOTT SENKI őfélesége már meglévő irodalmát megírni!
.
Nem tartozik egyébbel, mint a sarjadzó demokrácia eltemetése után, a diktatűrája saját hasznára való rötyipapir súnyi szentesítésével, a megfélemlÍtett frakciÓja szentesítésével, reszketve az összefogás meghekkelésével, mint a fába szorúlt féreg, mert közeleg az idő, amikor leghullik az egyre halványuló csillaga, várva őt a saját maga által felépített történelem szemétdombján a saját maga által összegányolt egyre magasodó szemétdombján méltó helyének az elfoglalása:azzal, amit Petőfi Sándor 1848-ban megíírt monológja 2021-ben aktuális, azaz
.
------ Mácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse).
www.youtube.com/watch?v=5UxjWISWslgMácsai Pál: Dicsőséges nagyurak (Petőfi Sándor verse)
----------------------------
.
Ahelyett, hogy megbecsülte volna magát, csak rajta múlott, hogy nyugalom, csend, és béke legyen ebben a nyomoronc orságban!
.
Amit főzött, az egész ország étke lett, miután az urak lerágták a húst, az alattvalóknak csak a csont maradt, képletesen!
.
Senki sorsát nem kerülheti el, még az egyeduralkodó sem!!!

.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.