Teljesen egyértelmű, hogy egy százmilliókat érő magyar céget adtak-vettek olyan offshore vállalatok, amelyek egyértelműen köthetőek Ráczné Földi Judithoz, illetve valakihez, aki vele egy lakásban él, írja a G7 egy újabb dokumentumra hivatkozva. 

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
"...az biztos, hogy Rácznénak vagy rendkívül rövid távú a memóriája, vagy az elmúlt napokban nem bontotta ki az igazság minden részletét. "
"a Válasz Online kifejezetten felszólította a DK-t, hogy pereljenek, majd egy olyan jogi dokumentumot is bemutatott, amely szerint Ráczné tulajdonolja is az offshore-céget."
"érthetetlen, hogy a DK miért támadja a papírokat bemutató újságot, vagy miért szólítja fel a dokumentumok alapján véleményt formáló ellenzéki pártokat, hiszen ők csak arra kérdeznek rá, ami bizonyított. Ha pedig tényleg valamilyen hiba történt, akkor miért beszél a DK magas lóról, illetve Ráczné Földi Judit miért nem emlékezett, a saját szerepére?"
telex.hu/belfold/2021/09/28/a-dk-beszorult-keptelen-lezarni-raczne-foldi-judit-kinos-offshore-ugyet

A DK-ban lehet hinni, hiszen ők olyan becsületesek...
kereső
@Béla333: Megnéztem a dokukat. Elolvastam a feddhetetlenségi nyilatkozatot-- ami a jelenre vonatkozik, nem a múltra. A jelenben meg igaz, hogy nincs tullajdona off-shore cégben. Annyit kellett volna mondania- volt! de már nincsen. Ennyi. E helyett elkezdett hazudni, meg mellébeszélni. Na ezt ne!!! Visszahivni - de a hazugságai miatt.
És teljesen félre értik a szitut- nem Ráczné volt a stróman, hanem az akitől 3 milláért megvette a magyar cég üzletrészét- azét a cégét, amelynek piaci értéke több száz millió Ft.Ez sem tilos- de ez már adóügy.
Béla333
@kereső: 19.22
Nem is az a gond, hogy a hölgy hazudott az offshore érdekeltségéről, hanem az, hogy a pártja képtelen elismerni ezt, arrogánsan nekiesnek annak, aki ezt nyilvánosságra hozza, a helyett hogy leléptetnék a sakktábláról.
Mert mi lesz akkor, ha győzne a hölgy? Lenne egy ilyen előzménnyel győzni a Fideszes ellen?
Szerinted?
kereső
@Béla333: Már irta, visszahivni- még akkor is, ha ő győzne az elő választáson!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.