A szeptemberi összesítés szerint a biztos szavazók táborában a Fidesz 53, míg az összefögött ellenzék 45 százalékon áll.

A kormányközeli Nézőpont Intézet közvélemény-kutatása szerint az előválasztás, valamint a kormány által indított Stop Karácsony! Stop Gyurcsány!-aláírásgyűjtés nem változtatta meg érdemben az ellenzéki pártok és a Fidesz támogatottságát – olvasható a Telex cikkében.

Nem befolyásolta érdemben a Fidesz és az ellenzék támogatottságát a két oldal kampánya

Orbán Viktor miniszterelnök aláírja a Fidesz és a KDNP Stop, Gyurcsány! Stop, Karácsony! petícióját a Tokaj-Hegyalja Egyetem tanévnyitó ünnepsége után Sárospatakon 2021. szeptember 25-én

Fotó, címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

Az intézet 1000 fős, telefonos megkérdezéssel készült reprezentatív felmérése szerint a biztos szavazók körében a Fidesz 53, az ellenzéki összefogás 45 százalékon állt szeptemberben (2 százalék egyéb pártra-pártszövetségre voksolna, az összefogást a "baloldal" címkével látta el a kormányközeli intézet), augusztusban a támogatottság még 52 és 46 százalék volt. A két tábor támogatottsága hibahatáron belül változott a Nézőpont szerint és kiegyenlítette egymást a két kampány.

Az intézet nagyjából 700 ezerre saccolta az ellenzék szavazótáborát (Orbán Viktor hétfőn arról posztolt, hogy 700 ezren írták alá a Fidesz kampányát, szerda reggeli adat szerint közel 634 ezren szavaztak az ellenzéki előválasztás első fordulóján).

Forrás: telex.hu

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Húha! De gyors volt a "nézőpont"- valami nagy-nagy x@r lehet a palacsintában, ha ezt ennyire gyorsan mondani kellett- még véget sém ért az előválasztás, de a nézők már tudják a következményeit mérni. Komolyan???
ómió
Ez az arány jó lesz a választáson is!
Emmersson71
Az előválasztás nem kampány...de ezt egy Fidesz-közeli elemző nem értheti :P
Gauntlet
fidesz 53? ez az ország a vesztébe rohan !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.