Rusvai Miklós víruskutató szerint az oltatlan idősek vannak a legnagyobb veszélyben. Egyelőre nem lobbant be a delta variáns, de a kutatónak van egy rossz híre.

Rusvai: nem változott semmi, ugyanazok a számok, hiába oltottak be hatmillió embert

Fotó: pixabay.com

A 60 év feletti korosztályból valamivel több mint 500 ezren nem kérték még a koronavírus elleni védőoltást. Rusvai Miklós úgy véli, az oltatlan idősek óriási veszélyben vannak, és elsősorban ők azok, akik súlyos állapotba kerülhetnek a koronavírus miatt – írja a life.hu.

"70 év felett a fertőzöttek között 15-20% között van az elhunytak aránya, meglehetősen magas százalékban halnak meg azok, akik a betegség tüneteit mutatják."

Hozzátette:

"Utólag fog kiderülni, mennyire volt végzetes a delta variáns, egyelőre az igazán gyorsuló fázis még nem következett be. Ami sokkal szomorúbb, hogy enyhülés sem a tavaly őszhöz képest. A 6 millió beoltott dacára nagyjából ugyanazt látjuk a statisztikai adatokból, mint egy éve"

- jelentette ki Rusvai.

Forrás: life.hu

Címlapkép: pixabay.com

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nos...ennyit az oltásról, járványról...ergo, vagy járvány nem volt tavaly...vagy szart sem ér az oltás...másképp ez nem lenne lehetséges...lassan csak leesik az egybiteseknél is.../ ugye tudjátok kikre gondolok../...
Főlökött
Na szóval az édes anyukájuknak hazudozzanak és az vágják át !!! Mocskos nagy tróger Rusvai Miklós is, a közmédia is, meg az összes nyilatkozó, ezen ügyben !!! -> és még irtózatosan visszafogott voltam és nőies...!!!

Mit is állított az általunk fizetett és fenntartott közmédia + meg az itteni sok buzi nyilatkozó -> "állítólagos szakértő" ? Hogy az új megfertőzöttek 1% oltott, a többi nem !
BUZIKÁIM ! hallottátok a kormányinfón kérdezetteket ?? Hogy nem merik kiadni a valós számokat, hiába kérték ? Ja majd kiperelhetik, egy közpénzből - így általunk fenntartott szervezettől. -> Így nem volt véletlen a minősítés sem !!!

Mi is hangzott el, a kormányinfón, melyet nem mertek megismételni ? 50% felett van, az oltottak ismételt megfertőződése.
Na tcsokolom, vezessenek meg mást és játszanak azzal, ami saját magokkal egy idős, de ne velünk, akik eltartják ezen léhűtő - hazugokat !
division
@Pálinkás Pál: "egybitesek"
Tudjuk, magadra gondoltál:-))
division
@Főlökött: Látszik nem érted miről szól az oltás, ami nem baj, csak amikor nyilatkozik is az egyén vele kapcsolatban.
Főlökött
Amúgy pedig csak nagyon halkan megjegyezném, csókoltatva a volt Légügyi hatóság jogászát, mely személynek úgy tűnik irtózatosan rossz a szeme, javaslom az Ofotértet -> állítólag lencse és keretkedvezmény is jár számára, hogy itt ezen témában alaptörvény sértés és BTK.-s bűncselekmények is vannak !!
Ha már egy rosszul és szelektíven látó főügyész nem képes ellátni feladatát, vannak fiatal és jól is látó ügyészek ezen feladatra, hamár közpénzből vannak eltartva...
Főlökött
@division: Én értem, miről van szó, Te nem érted, mit is említettem a törvénysértésekkel - alkotmányossággal kapcsolatban...

Alkotmányos jogaink sérülnek, bűncselekmények halma van és az általunk fenntartott szervezet, melynek dolga lenne lépni, nem tesz semmit.
Jelenleg azon véleményen vagyok, hogy a teljes ügyészséget el kellene küldeni a 3,14-be, mert csak azokkal foglalkoznak, akivel lehet, a többi pedig dorbézolhat szabadon. ( Nem igazán pártpolitika mentesen )

De egyszer elfogy a türelem, pl.: mostani 2 letartóztatott a TEK által kivitelezve.

A történet menetét ismerve, nem ismerős történet ? Seggünket védő, először csak egyenruhás, majd felfegyverzett gárda, mely utána átment végrehajtó fokozatba.
Ezen gárdából jelenleg több van, mindegyik általunk eltartott, a saját popóját próbálja védeni - a mi pénzünkből !!! Soroljam ? :
- TEK
- Országház őrsége
- MNB őrsége

+ a többi léhűtő, mely az újonnan a fidesz által létrehozott arisztokrácia életét próbálja menteni.
Miről beszélek ? Nem véletlen Mészáros -> a nemzet gázszerelőjének félelme. Ja hogy ehhez, új kedvesének is hozzá kell, hogy szokjon ? Van ez így...

Csak egy kérdés !!! Ha valakinek semmi vesztenivalója nincs, sőt megváltás lenne számára a börtön, kajával - piával - meleg hellyel - szállással, mi választja el attól, hogy ténykedjen belátása szerint ???
Így már tetszik érteni a lényeget ?
kissé felnőttem
azt orbánnak meséld el de ugysem hallgat meg akkor KI NEM SZARJA LEííííííííííííííííííííííííííííí
Istenakinincsen
"Rusvai: nem változott semmi, ugyanazok a számok, hiába oltottak be hatmillió embert"
Tényleg???Akkor mit ér ez a kibaszott oltás?
""Utólag fog kiderülni, mennyire volt végzetes a delta variáns, egyelőre az igazán gyorsuló fázis még nem következett be. Ami sokkal szomorúbb, hogy enyhülés sem a tavaly őszhöz képest. A 6 millió beoltott dacára nagyjából ugyanazt látjuk a statisztikai adatokból, mint egy éve".
Kurvajóó!!!
Utólag fog kiderülni majd az is(100év múlva),hogy mennyire volt végzetes/hatásos az oltás.
Ugye virológus úr?
Semmit sem tudnak ezek a barmok,csak hajbókolni a hatalomnak...ez van előírva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.