A kormánypárt Facebookon és YouTube-on is futtatja a hirdetést, melynek üzenetét nehéz félreérteni:

"A Gyurcsány Show szereplői közül hárman maradtak a színpadon: Gyurcsány felesége, Gyurcsány balfék haverja, és egy statiszta. És hogy kit tesznek a végén a kirakatba? Teljesen mindegy, a főszerepben úgyis Gyurcsány marad. Ne dőljünk be a Gyurcsány Show-nak!"

- áll a hirdetésben. 

A Fidesz fizetett hirdetésben köszönti a második fordulóba jutottakat: "Gyurcsány felesége, Gyurcsány balfék haverja, és egy statiszta"

Forrás: Telex.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Nem baj, hirdesse csak, neki is köszönhető az eredmény. Az emberek változást szeretnének, ezért vitya legnagyobb ellenségére fognak szavazni.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@gina: Ha néha elolvasok tőled valamit, én már akkor sírok... - a röhögéstől. :)
solidedge
Nagy valószínűséggel a Fidesz ezekkel a hírdetésekkel nagyban hozzájárul az ellenzék sikeréhez. A Fidesz rajongókkal már nem lehet mit kezdeni, őket zombivá tette Orbán katyvasz szövege. Viszont Orbánék egyre kevésbé palástolt gyűlöletkampánya sok eddig tartózkodót világosít fel arról, hogy az ördög kemény konkurenciát kapott Orbán személyében.
Yoda69
@Málna: Mivel nincs hivatalos adat rola, olyan szamot mondanak be amit nem szegyenlenek.
A fideSS 700 ezer fot kommunikal, azonban soha sehol nem lehetett latni sorban allast a peticio alairo bodekban, es online se lehetett alairni. Akkor hogy jott ossze ez a nagy szam? Neked nem tunik gyanusnak?
Yoda69
@verőce21: 17:43
Na ezt miből vontad le?
telegdilaci
Miért nem a saját bagázsukkal foglalkozik a Fidesz ez a párt tele van melegekkel,szét rabolták az Országot,korruptak van egy futóbolond vezérük!
percsi
@Nessy: "Nem mondták nekik, hogy "fiam ne hazudj! Sőt, aki hazudik az lop is!"
Ki is mondhatta volna, amikor az apa is ott serénykedett a párttitkár körül.
- Fiam, ha kiállsz a becsülettel dolgozó emberek elé, hazudsz nekik, akkor ők milliárdossá tesznek! Ha közéjük állsz, robotoló koldus leszel.

@Nessy: "Még ha szellemesek lennének a plakátjaik!"
Sajnos vannak hívők, akik annak tartják. Nem gondolkodnak el azon, hogy az elmúlt 11 évben befolyt sok milliárd nem javított az ország helyzetén, nem a magyar nép életét tette jobbá, hanem a vezetőket tették gazdaggá, és ezen sürgősen változtatni kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.