A kormánypárt Facebookon és YouTube-on is futtatja a hirdetést, melynek üzenetét nehéz félreérteni:

"A Gyurcsány Show szereplői közül hárman maradtak a színpadon: Gyurcsány felesége, Gyurcsány balfék haverja, és egy statiszta. És hogy kit tesznek a végén a kirakatba? Teljesen mindegy, a főszerepben úgyis Gyurcsány marad. Ne dőljünk be a Gyurcsány Show-nak!"

- áll a hirdetésben. 

A Fidesz fizetett hirdetésben köszönti a második fordulóba jutottakat: "Gyurcsány felesége, Gyurcsány balfék haverja, és egy statiszta"

Forrás: Telex.hu

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

percsi
Nem baj, hirdesse csak, neki is köszönhető az eredmény. Az emberek változást szeretnének, ezért vitya legnagyobb ellenségére fognak szavazni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Nem a hirdetés a lényeg, hanem a kifizető pontos helye. Persze, az, hogy Pénzügyminisztérium vagy Lendvay utca az ebben az orbáni családi vállalkozásban már régóta egy és ugyanaz. Csak a neve változik.
percsi
Nem baj, hirdesse csak, neki is köszönhető az eredmény. Az emberek változást szeretnének, ezért vitya legnagyobb ellenségére fognak szavazni.
tudode
Nincs egyébről szó, mint a fideSS alapítók selejtjei, és megélhetési követői saját bizonyitványukat állítják ki, mint az ovisok, amikor azon versengenek, hogy nekem okosabb apukám van mint neked, überrelve a mr diktátor című filmmel, ami bejárta minden fordításban az egész világot, szégyent hozva a tapsikoló szektatagokra is
.
---- "Hallo, Diktator" - Orbán, az EU és a jogállamiság
www.youtube.com/watch?v=0qmdfkGM88U&t=1527s
.
""""Ez egy harc a hatalomért és a milliárdokért. 2020 nyara óta az uniós tagállamok többsége küzd azért, hogy feltételhez kötötte az uniós források odaítélését. A jövőben csak azok kaphatnak forrásokat, akik betartják a jogállamiságot. Orbán Viktor vehemensen ellenzi. Jó okból? Az európai értékközösség küzd a helyzetével. Hónapokig. Zsaroló vétójával Orbán mély válságba taszítja az EU-t, amelyben Merkel kancellár végre közvetít. Megbékélést az autokratával? Nyomok keresése Európa-szerte."""
-----------------------
.
Ez a politikai szélhámos a legmegfelelőbb bevállalós egyed, aki a SS közjogi méltóságát is úgy hordja, mint a trottyos gatyáját!
.
Tragédia!!!
Aki Én
Szerencséjük, hogy a szektájuk szellemi totálkárokból áll, mert azon már felháborodnának, hogy ennyire hülyére veszik őket. Sajnos azt a stílust az erre fogékony szektájának találta ki a fidesz. És nem véletlen, de bejött.
És ez egy ördögi kör. Az ostoba ember nem fog felháborodni, hogy ostobának nézik. Hiszen nem is érti.

Egyébként meg a Gyurcsány-show a kisebbik rossz a nemzeti-vajda paródiájához képest. Ezt a többség mindig is így látta, nem véletlen a fidesz parája.
Macskaszem
No ezzel csak rátettek még egy lapáttal az útálatomra. Mért nem tudnak ezek normálisan még nyilatkozni se. Nem azért, de a Jakab Péter felszólalásai a fidesz mocskolódásaihoz képest szinte simogatólag hatnak. Nem beszélve arról, hogy hatalmas igazságok.
verőce21
Orbán meg alighanem már kért egy kávét.
Sem Feriné, sem balfaszgeli nem lesz ellenfél...

Főleg, hogy a jakabinusok támogatói ezután önállóan fognak szavazni, miután az elnöküket kiejtik a szavazatszámlálók, már a második körből...! :)
Peti pedig kap egy miniszteri tárcát... :)
CsipkeRózsa
Az összes fideszes politikus, vezető, már mindig az ellenzék lejáratásával foglalkozik, mikor dolgoznak?
csipetke
Egészen elképesztő,hogy orbán mennyire fosik Gyurcsánytól, és közben nem érzik,hogy ez mennyire gáz. Egyszerűen szánalmas. Tudok olyan utcabelit, aki azért szavazott most Dobrevre,(eddig fideszes volt) mert azt mondja,hogy akitől ennyire be vannak sz@rva,az nem lehet gyenge ember
Yoda69
@verőce21: A Soros-osztondijas Viktoria nagy szarban van es ezt o is tudja.
Az ellenzek erot tudott mutatni, mig a fideSS-birkak csak lezengtek a Stop-peticio korul. Persze behazudhatjak a 700 ezres reszvetelt, mint ahogy 700 ezren mentek ki a vadaszkiallitasra, de mindenki tudja, hgy ez ugyanlyan hazugsag, mint amikor a 40 ezer emberre azt mondtak 2 millio gyult ossze a Kossut teren.
ómió
Hát, ha egyszer tetszik nekik a bohózat...!
rokker33
Ez igaz! Gyurcsány vágyik a rivaldafényre és 22 után megkaphatja ha ügyesen taktikázik!
percsi
@CsipkeRózsa: "Az összes fideszes politikus, vezető, már mindig az ellenzék lejáratásával foglalkozik, mikor dolgoznak?"
Sohasem dolgoztak, az nem munka, hogy tiltásokat, behajtásokat rendelnek el, szellemes plakátokat gyártatnak közpénzen. Az sem, hogy zárt ajtók mögűl az elosztást beszélik meg.
Dolgozni majd választások után fognak. A vitya apja volt bányájában, napi 14 óra kőfejtés, napi 300 Ft-s étkezéssel.
Nessy
Természetesen mindezt közpénzből! Arról nem beszélve, hogy semmi újat nem mondanak, csak ismételgetik a régi szövegeiket, legfeljebb a szórendet kicsit megváltoztatják. Nem tudom, ezek a jótét lelkek gyerekkorukban otthon nem lettek tisztességre, kulturált beszédre oktatva?? Nem mondták nekik, hogy "fiam ne hazudj! Sőt, aki hazudik az lop is!"
Nessy
@percsi: Még ha szellemesek lennének a plakátjaik!
verőce21
@Yoda69: (14:49) Tényleg nagy szarban lehet "a Soros-osztondijas Viktoria" mert alig 10%-a ment el a választóknak erre az elő-előválasztási "feri-show"-ra, annyira érdektelen az előadás... :)
verőce21
@percsi: (15:51) Hiába, a bolsevik egy sajátos létminőség: kerüli mind az értelem, mind a helyzetértékelés...!
Dr. Proktor
Fiatal demokratákból öreg bunkók lettek...
Habár, ha jól meggondolom, korán jöttek az előjelek!
Yoda69
@verőce21: Ami majdnem duplája az átlagnak.
Megjegyezem a ketszer ennyi penzbol fizetett Stop-peticiora jo ha 10-ezren elmentek. Nos ez a nagy fiasko a Viktorianak, mert ennyire nem erdekli az embereket a hazug lejarato propaganda. Ezzel csak egyugyu balfekeket lehet alairasra birni. Remelem te nem tartozol kozejuk? :)
verőce21
@Yoda69: Nem, nem tartozom közéjük.
De te azok közé tartozol, akiknek semmi realitásérzéke nincs a helyzetértékeléshez...!
Málna
@Yoda69: Jó, ha 10 ezren írták alá a Fidesz petícióját? Ezt a számot honnan veszed? Álomodtad?
RonaGyuri
hogy mondta a derék szakértő? A Fidesz nem támadja Dobrevet! =))
simmering73
Megy az össznépi fosás a fidesz berkeiben. Rettegjetek és borzongjatok.
human
Egyfolytában a fidesz hirdetéseit kell néznem a youtube-on. Az Állami Számvevőszék persze nem vizsgálja, hogy a közösségi médiákban mennyit költ a fidesz kampányra, ugyanis szerinte az nem számít reklámnak. De valamiért nemrég még pont a reklámok miatt akarták megadóztatni a közösségi médiákat. Ez elég nagy ellentmondás. Most akkor reklám vagy sem?
csagyi
@verőce21: Vergőcke!
Várjuk meg a jövő évi döntést és utána lehet esetleg döngetni a melleket.
Ki-ki a sajátját.
gina
Tipikus fidesz proli stilus, nem lehet ettöl az aljas mocsárban fetrengö patkányoktól mit várni, pláne ha egy sötét muzsikus az uruk !!!
verőce21
@csagyi: ?
Hájszen a Fidesz nem is előválasztást akar nyerni, hanem választást! :)
gina
@verőce21: A fidesz a szarrágó
dijat fogja nyerni de nem a választást, fogadjunk, ti sirtok majd !!!
verőce21
@gina: Ha néha elolvasok tőled valamit, én már akkor sírok... - a röhögéstől. :)
solidedge
Nagy valószínűséggel a Fidesz ezekkel a hírdetésekkel nagyban hozzájárul az ellenzék sikeréhez. A Fidesz rajongókkal már nem lehet mit kezdeni, őket zombivá tette Orbán katyvasz szövege. Viszont Orbánék egyre kevésbé palástolt gyűlöletkampánya sok eddig tartózkodót világosít fel arról, hogy az ördög kemény konkurenciát kapott Orbán személyében.
Yoda69
@Málna: Mivel nincs hivatalos adat rola, olyan szamot mondanak be amit nem szegyenlenek.
A fideSS 700 ezer fot kommunikal, azonban soha sehol nem lehetett latni sorban allast a peticio alairo bodekban, es online se lehetett alairni. Akkor hogy jott ossze ez a nagy szam? Neked nem tunik gyanusnak?
Yoda69
@verőce21: 17:43
Na ezt miből vontad le?
telegdilaci
Miért nem a saját bagázsukkal foglalkozik a Fidesz ez a párt tele van melegekkel,szét rabolták az Országot,korruptak van egy futóbolond vezérük!
percsi
@Nessy: "Nem mondták nekik, hogy "fiam ne hazudj! Sőt, aki hazudik az lop is!"
Ki is mondhatta volna, amikor az apa is ott serénykedett a párttitkár körül.
- Fiam, ha kiállsz a becsülettel dolgozó emberek elé, hazudsz nekik, akkor ők milliárdossá tesznek! Ha közéjük állsz, robotoló koldus leszel.

@Nessy: "Még ha szellemesek lennének a plakátjaik!"
Sajnos vannak hívők, akik annak tartják. Nem gondolkodnak el azon, hogy az elmúlt 11 évben befolyt sok milliárd nem javított az ország helyzetén, nem a magyar nép életét tette jobbá, hanem a vezetőket tették gazdaggá, és ezen sürgősen változtatni kellene.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.