Tudvalevő, hogy Orbán imádja a háborús retorikát. Az előválasztáson leadott szavazatok összesítésének napján is inkább ennek a szenvedélyének hódolt.

Orbánt nem igazán érdekli az előválasztás, inkább a hadseregünket méltatja

Fotó: Facebook

A miniszterelnök Facebook oldalán a hajmáskéi hadgyakorlatról posztolt megkapó képeket, valamint egy videó is napvilágot látott, melyben hős katonáink impozáns fegyverekkel védik az országot a láthatatlan ellenségtől.

A videót nemes egyszerűséggel erős hadsereg, erős ország címmel látták el, és végig látható benne maga a miniszterelnök is, mint a haza védelmezője. 

Szeretnék először is mindannyiuknak gratulálni, tudjuk, hogy mennyi meló van benne, mennyi előkészület meg sok év felkészülés. 

- szólt a katonákhoz Orbán. 

Forrás: Facebook

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
@Pegero: Akkor a f@szt pofázol állandóan róla, gyökér. Fogd be a pofád és nézd a videót.
namihami
Persze, csak a sereg egy részét. Mert a pocakos katonákat utálja. Mázli, hogy a miniszterelnöki poszt hazánkban a hadügyit (még) nem foglalja magába.
Még rá gondolni is rossz, mi lenne akkor, ha ő lenne a pocakos hadügyér is. Vagy talán lehet, hogy akkor azokat is megszeretné!?!?!?
justhpeter
Orbán elsütötte a mára rendelt lózunggyűjteményt. Értelme annyi volt mint jelentősége. Ettől függetlenül nem menekülünk meg tőle, holnap reggel jón a szokásos pénteki zagyvaságcunami.
gina
Elmebeteg rohadék, remélem ez lesz az utolsó hadjáratod te mocskos gazember !!!
gina
@Pegero: Proli szemét amit itt ugatsz... hogy ilyen mocsok arabnak is lehet itt irni, ez szomorú, mikor OV gyülöli az ilyen moszlém alja népet ,, nincs becsületed te nyomorék?
verőce21
Amíg a fenevadak a bevándoroltatás jogának engedélyezéséért küzdöttek "előválasztáson", Orbán éppen annak megakadályozása érdekében, a hadsereg elszántságát erősítette!

Majd holnap reggel beszámol erről dr. Miniszterelnök Úr a rádióban... :)
Yoda69
@verőce21: Itt csak egy ember vándoroltatott be fenevadakat az országba, a te drágalátos "dr. Miniszterelnök Úr"-ad
RonaGyuri
@RonaGyuri: Na kérem ez már szinte m1-es szakértőik szintje

„Orbánék a Fidesz-CDU viszony javulására és további komoly német beruházásokra számítanak a hétvégi német választások után”

Már az sem semmi, hogy bár ez nekik is leesett, hogy a német választások a magyar-német kapcsolatokra is hatással lehetnek de a Népszavának nyilatkozó kormányzati forrásaik „gyökeres változásokra ennek ellenére sem számítanak. Ennek oka egyrészt az, hogy az utóbbi időben már éppen elég rossz volt a viszony, így ezen már az sem ronthat sokkal többet”.
Nos a dolog úgy áll, hogy de4 bizony lehetséges, sőt erőteljesen várható, sőt az is hiú remény, hogy a CDU-CSU barátságosabb lesz velök, s hogy az európai (ami egyértelműen földrajzi és nem ideológiai jelző) szélsőjobb jobbszélén handabandázó Orbán mellé állna. =))
csipetke
Hogy lehet erős egy olyan ország,amelyik orbán közreműködésével az eu-s országok listáján hátul kullog?Mihez képest erős?
NATO tagok vagyunk,mi ellen kell erős hadsereg?Ennyire fosik a kormány/orbán? Azt már egy ideje hallani,hogy orbán magánhadsereget épít, nyilván közpénzből.Tegnap posztolta egy katona az instán álnéven,hogy a katonákkal titoktartást írattak alá,és azt írja,hogy folyamatosan külföldi zsoldosok szivárognak az országba,és csak gyűlnek,gyűlnek,és hogy '22-ben az ötödik hullámra,és új mutánsra hivatkozva nem lesznek választások. A külföldi zsoldosok a dezertáló magyar katonák,lázongók,és rendőrök ellen kellenek,és hogy polgárhábrú készül. Háát,ki tudja?Meglehetősen bizarrnak tűnik a dolog, vagy mégsem?
Pálinkás Pál
na vazze...szép sereg...ahogy elnézem ,ez a liliputi kommandó...nevetséges..ilyeneket normális helyen fel sem vesznek..
Peller Anikó
Bízik a saját csalási mechanizm usában.
ómió
Az efftársi bohózatokért sosem volt oda!
telegdilaci
Nem értem mire való ez a hőzöngés,ki ellen akarunk harcolni hogy Magyarországnak,erős hadseregre van szüksége,mindenáron, nagy baj van a toronyban úgy látom!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.