Megnégyszerezte adózott eredményét az OPUS Global Nyrt. az első fél évben. Ez számszerűsítve azt jelenti, hogy Mészáros Lőrinc cégének adózott eredménye 11,4 milliárd forint lett 2021-ben, míg a teljes átfogó eredménye 11,1 milliárd forint.

700,9 milliárd(!!!) forint Mészáros Lőrinc cégének idei mérlegfőösszege

Fotó: Propeller archív

Csütörtökön a Blikk.hu szerkesztőségébe eljuttatott közleményben közölte idei eredményét az OPUS Global Nyrt. Mészáros Lőrinc cége több mint 700 milliárd forint mérlegfőösszeggel és 258,1 milliárd forint saját tőkével zárta konszolidált szinten az idei első félévet. Ez azt jelenti, hogy a vállalatcsoport a tavalyi év végéhez képest jelentős növekedéssel zárt. Mérlegfőösszegét több mint 25%-kal, összesen 700,9 milliárd forintra növelte, míg a saját tőkéje 13%-kal, 30,56 milliárd forinttal emelkedett a tavalyi év végi eredményekhez képest – olvasható a cég közleményében.

Forrás: Blikk.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Talán még a kazánszerelésből is összejönne ennyi. Andika se a pénzéért szerette meg.
(lásd a pornófilmet a vízszerelővel és háziasszonnyal--annyi a változás, hogy itt gázszerelő volt a mellékszereplő)
Gazella
Börtönben a helyed a zdirhájoddal együtt..vagyonelkobozással.
Andika pénzedért van veled.
Eladott Ország
"Mészáros teljesen komolyan hiszi, hogy ő csak egy polgár, nem pedig közszereplő, ezért őt békén kell hagyni. Hát a lónak a faszát, azt – hogy Hadházy Ákost idézzem. Mészáros Lőrinc közszereplő. Persze Orbán utasíthatja valamelyik hazai bíróságot azzal, hogy mondja ki, ő nem közszereplő, ettől azonban a helyzet még nem fog megváltozni. Tiborcz István ugyanúgy közszereplő, hiszen közpénzből „gazdálkodik”. Az, hogy jelen esetben nincs senki, aki elszámoltathatná egyiküket is, nem azt jelenti, hogy ez soha nem fog bekövetkezni. Ameddig Orbán Viktor uralkodik az ország népe fölött, addig ez így lesz, tény és való, azonban amint megváltozik ez a tényállás, minden is más lesz. A Mészáros és Tiborcz-féle figurák visszatérhetnek gyökereikhez – feltéve, hogy nem kapnak börtönbüntetést bűneikért -, vagyis a falopáshoz, valamint a gázszereléshez. Ahhoz van tehetségük, mint ahogy a múltban már bizonyították. Lehet, hogy most még el tudnak menekülni a valóság, valamint a felelősségrevonás elől, de ez nem lesz mindig így. A legjobb éveket vélhetően már a hátuk mögött tudhatják, ami pedig következik, jó esetben is rosszabb lesz, mint amit a legrosszabb rémálmaikban elképzeltek. "
- Főnök! Mit vegyek meg még? Már alig maradt valami ami nem a tiéd?
- Majd körülnézek mi maradt még.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/67125921_646928005787110_3762723786059677696_n.jpg?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=lRuUQM04HfIAX9-bteV&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=2529afbe0339d5d8d3f804f61ad72e32&oe=617C3159
jesz
ez a 700,9 milliárd csak az első félév eredménye...(?)...szép...ha így hasít a gazdaság(vagy jobban), akkor az egész évi akár 1 billió 400 milliárd is lehet?..húúú...aztaqurva életbe...még elképzelni is nehéz, mi mindenre futná...(ha a Jótündér oszthatná szét a köz javára)
Aki Én
@ómió: ...nem bírod összerakni a dolgot, mi?
Eladott Ország
@ómió: ma, 09:09 ♦ Ennek a félanalfabéta együgyű baromnak, lesz munkája a sitten is, a gazdival együtt. "Ez itt teljes valójában az orbáni plebejus, a népmesei hős, 2016 Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika és a szenvtelen ostobaság díjnyertes ötvözete. Mészáros Lölö. Az ember, aki nem oly régen 3 millió forint árbevételt kapart össze egy év alatt. Most 225 milliárdnál tart. Igen, ő az. Hát nem egy átlagember, az egészen biztos. Minden szava aranyat ér, szinte aranyköpetek sorozata, csiszolatlan gyémántok elénk hányt füzére, a harmadikos diák szellemi szintjén megrekedt, kétszámjegyű szavas szótárát büszkén lobogtató, öntudatlan nemzeti tőkés. Az a pengeéles logika, azok a mélyenszántó, magvas gondolatok, az a sztoikus bölcselőket megszégyenítő mélysége az elmének, a nemzeti felső-középosztály megtestesítője, a NER jobbágya, a 21. századi magyar feudalizmusba oltott kleptokrácia arca. Már-már fizikai fájdalommal járt végighallgatni a sehonnan sehova nem vezető, végtelenül kínos gagyogást, a milliárdos lábtörlőnek használt téeszelnök primitív, mélysötét és öntudatlan küzdelmét a magyar nyelvvel. Tudnák erre csúnyább szavakat is mondani, de inkább én sem teszem. Pedig az ádáz küzdelem ellenére is kevesebben vannak, mint többen azok, akik erkölcsileg ilyen mélyre ásták magukat."
Eladott Ország
ma, 10:27 ♦ Helyesbítés Mészáros vagyona 455 milliárd forint ( amiről tudunk)... "2021 Magyarországának ideáltipikus megtestesítője, maga a rezignált bukolika"...
www.atv.hu/belfold/20210610-meszaros-lorinc-lett-a-leggazdagabb-magyar-sulyos-milliardokkal-nott-a-vagyona-egy-ev-alatt
ómió
@Aki Én: Így vagy vele és ezt is rám hazudnád?
ómió
@Eladott Ország: Tudod, valaha még Keller efftársad is így delirált, ahogy te! Emlékszel? Ő volt az első "elszámoltatási kormánybiztosotok"! Egyetlen témát, ügyet nem volt képes elvinni még bírósági szakaszig se! Végül jogosulatlan adatfelhasználás miatt még őt meszelték el! Szóval, zárjad kicsit vissza a bolsevik hazugságládát, maradj a magadba zárt hazugságdelíriumaid mellett! Addig se terjeszted hazugságvágyaidat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.