Márki-Zay végső győzelmével egy csapásra menne a kukába a Fidesz teljes, jól felépített stratégiája, ennél nagyobb mélyütést pedig nehéz elképzelni. Vélemény. Az ellenzék legmesteribb húzása lenne, ha Karácsony lépne vissza Márki-Zay Péter javára

Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Na, akkor KG és MZP elmondhatja a maga "öszödi" beszédét igy frissiben- indulásból. Mert amikor elindultak az előválasztáson megalkottak egy szabályrendszert, mely szerint a három legjobban szereplő miniszterelnök-jelölt indul a második fordulóban- és a választók a háromból válassztanak. Szó nem volt visszalépésekről és egyéb háttér megegyezésekről. Ti lesztek azok akik először megszegitek az álatalatok létrehozott szabályokat szembe köpve a választókat? Ezért szavazzunk rátok? Hogy aztán amikor ott a bársonyszék az ülepetek alatt mindent elfelejtsetek, és teljesen mást csináljatok, mint amiért a szavazók elmentek az urnákhoz? Ez a fideSS tempója" uraim!"Hogy lesz ebből Veletek "Egy mindenkiért, mindenki egyért?" Hm...
RonaGyuri
igencsak jellemző, hogy a kormánymédia fröcsögésre milyen jól ráerősítenek a derék megmondó emberek magánozásai. Szinte az egyetlen a Jakab, aki tudomásul vette az eredményt azt mondta tovább Orbán ellen! =))
kereső
MZP, a 24.hu-nak:"Nem látom, hogy nekem kéne visszalépnem Karácsony javára

– mondta a 24.hu-nak. Ezt pedig azzal magyarázta:

A második körben magamhoz számolom Jakab Péter szavazatait és a Momentum-szavazatokat is, ezzel pedig már nekem nagyobb lesz a támogatottságom, mint Karácsony Gergelynek."

No comment.
Aki Én
Karácsonyt alkalmatlannak tartom kormányfőnek. Bármelyik fideszesnél értelmesebb, becsületesebb, igazabb ember, de max egy intézmény élére tudom elképzelni.
Egyébként fidesz részről semmi nem változna, menne tovább a ,,Gyurcsány-show"
Addig képes megérteni a szektájuk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.