A Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Hunguest szállodalánc közölte, hogy az akvizíciót követően a Hunguest Hotels a legjelentősebb turisztikai szereplővé válik a térségben, az egerszalóki Saliris Resort Spa & Conference és a fejlesztés alatt álló egri Hunguest Hotel Flóra mellé csatlakozik a szállodalánc legújabb tagjaként a Hotel Eger & Park – számolt be róla a Blikk.hu.

Mészáros Lőrinc újabb szállodával gazdagodott – mutatjuk, melyiket vette meg
Fotó: MTI/Bodnár Boglárka

A nagy kapacitású szállodákkal rendelkező Hunguest Hotels növekedési stratégiájába szervesen illeszkedik az Eger belvárosában található 214 szobás szálloda megvásárlása, amely stabil bevételtermelő képességével járulhat hozzá a szállodalánc eredményességéhez.

Eger az elmúlt évtized egyik legkeresettebb vidéki desztinációja a belföldi utazók körében, a borvidékre, valamint a város történelmi és kulturális örökségére építő attrakciók rendkívül népszerűvé teszik a várost, amely sikerrel veszi fel a versenyt a hagyományosan a legtöbb vendégéjszakát regisztráló magyarországi fürdővárosokkal és Balaton-parti településekkel. Eger legnagyobb szállodája továbbra is jó kezekben lesz, a jövőben is folytatódhat a minőségi vendégélmény-növelés, amely vezetésem alatt az elmúlt húsz évben jellemezte a szállodát. Az aktív turisztikai szerepvállalástól visszavonulok, örömömre szolgál, hogy egy, a városban régóta jelen lévő iparági szereplőben sikerült megtalálnunk az új tulajdonost

- jelentette ki Harmati László, a Hotel Eger & Park jelenlegi tulajdonosa.

A Hotel Eger & Park két az észak-magyarországi régió legnagyobb, 1600 négyzetméteres konferenciaközpontjával és 800 négyzetméteres wellnessrészleggel is bír.

A Hotel Eger & Park csatlakozását követően

a Hunguest Hotels négy országban 26 szállodával rendelkezik majd, a tranzakcióval tovább erősíti pozícióját a nagy kapacitású vidéki szállodák piacán. Az akvizíció az átvilágítást és a végleges szerződés megkötését követően még az idén lezárulhat.

Forrás: Blikk.hu
Címlapkép: MTI/Bodnár Boglárka

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Akkor oda sem megyek többet. Mióta ez az analfabéta a tulajdonos,egyetlen szállójába sem tettem be a lábam.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@ómió: 10.22: ""És akkor ki hazudozna itt nekünk kiadósakat?""
Ha sikerülne megbuktatni a Füstit tavasszal, akkor majd ti. Az pedig, hogy ki hazudozik? Annyira irígyellek benneteket azért, hogy meg vagytok győződve arról, hogy nektek és csak nektek van igazatok.
Volt egy nagy bölcselő, aki azt volt képes papírra vetni, hogy:: ""Csupán a bölcs kételkedik mindig az igazában, az ostoba állandóan meg van győződve róla!"" És ez mégcsak nem is libsi/komcsi volt.
ómió
@namihami: Ha lennének tapasztalataid, akkor, nyilván nem próbálnád itt a bolsi hazudozást másra tolni meg a filozofikus hülyeséget hinteni.
namihami
@ómió: Nem tudom, hogy te hány éves vagy. Én csak a 66.-dikat taposom. Tehát a Rákosi még nem, de a többi már megvolt. Mint tapasztalat, ennyi már (nekem legalábbis) elég volt.
Az pedig, hogy mi az a ""filozófikus hülyeség"" az nézőpont kérdése. Ami neked hülyeségnek tűnhet, attól az még lehet igazság is.
Egyébiránt ez a ""bölcselet"" egy olyan szellemóriástól származik, aki (talán) még Európa DNS-énél is egy picivel nagyobb koponyának számít a világban.
ómió
@namihami: Azért, aki a bűntársainak, zárt körben bevallja, hogy "hazudtunk reggel, éjjel meg este", meg, hogy "majd' beledöglöttünk" évekig úgy csinálni, mint hogyha kormányoztunk volna és korábban egy másik, hogy "lassan mondom, hogy Orbán is megértse: neem leesz gáázááreemeeléés", és tényleg nem lett "csak" évente kétszer, de folytathatnám még, azoknál én nem az "opponens" térfelén keresném a hazugságokat! Vagy ennek igazában, valóságtartalmában is kételkedik a "bölcs"? Aki meg mindezeket hallotta, megértette, és a valóságukról meg is győződött, az lenne az "ostoba"? Ezt is a "bölcs szellemóriás" mondja, vagy már a "dialektikus materializmus"? Hát, aki itt a "bölcs szellemóriás"-ra hivatkozva filozofál és "csupán" ezt nem veszi észre, az szerintem filozofikus hülyeségként dönti a bölcseletet!
namihami
@ómió: Valahol ez is emberi különbség kettőjük között. El tudná bárki képzelni, hogy az Orbán egy ilyet bevalljon? Mert nála a maximum az volt, hogy ""Ne azt nézzék, mit..."". Ez pont ugyanaz. Csak a Gyurcsány volt olyan hülye (igen, hülye), hogy --mégha azt is hihette, hogy a sajátjai között van-- akkor se így mondja ki. És a spicli ott is, már akkor is megvolt a szocik között. Persze, a szó és a tett orbáni szinten se fedi egymást, de a marinénik és pistabácsik úgyse veszik észre, mert a fideszmédia erről, valamilyen érthetetlen okból, de következetesen elfelejt beszámolni. A naponkénti 180'-os fordulatokról a média valami érthetetlen okból, de nem beszél.
Gázár: Ha visszalapozol, akkor kiderül, hogy akkoriban a gázárban éppen a boom-időszak volt. Azt még sose írtátok meg, hogy amikor a felére esett (volt olyan idő), akkor miért kellett egy színtiszta fideszérdekeltségű céget alapítani villámgyorsan és azon a svájci cégen keresztül behozni és a felére esett árat ""elfelejteni""? Az eredeti árból pedig ""rezsicsökkentettetek"" 15 (tizenöt) százalékot. 50 (ötven) helyett!
ómió
@namihami: Ó, hogyne: "emberi különbség"! Szóval, az, hogy Orbán nem "kúrta el", nem dönti csődbe az országot, nem zsebel minden hullámhosszon, nem szemkilövet, az smafu! Be kéne vallja, hogy "hazudik", még, ha ezt semmi nem támasztja is alá! Miféle "naponkénti 180 fokos fordulatról" delirálsz? Lenépszavaztatta a tandíjat! Utána bevezette? Ráhazudnotok se sikerült? Lenépszavaztatta, hogy ide nem kell migráncs! Utána kinyította előttük a határt? Ezt se sikerült még ráhazudnotok? De folytathatnám még! Gázár? 2010-ben 25%-kal (nem 15%-kal, ahogy hazudod!) csökkent nálunk a lakossági gázár és azóta is Európa legolcsóbbjai közé tartozik, úgy, hogy azóta hozzá se nyúltak! A világpiaci gázár éppen most emelkedik brutálisan, miközben a lakossági továbbra se változik! Talán épp ezért kellett a "szintiszta fideszérdekeltségű cég" a multi helyett, amelyik minden fuvallatra árat emelt volna! Szóval, a világpiaci meg a lakossági gázárat ne keverd, ezek sok helyen nem "illeszkednek"! Nálunk is csak az efftársi "kormányzás" idején, viszont kizárólag az árak emelkedésekor! Az meg maga az efftársi mese,hogy 8 évig egyfolytában emelkedett volna a gáz világpiaci ára!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.