Az ellenzéki előválasztás első fordulójának eredménye felkorbácsolta az indulatokat, beindult a helyezkedés, a sárdobálás, tisztára úgy viselkednek a pártok megszólalói, mintha elfelejtették volna, hogy mi a céljuk. A "kedves választó", akik támogatnák, hogy vége legyen a Soros-támogatta Orbán regnálásának, csak kapkodja a fejét és... beláthatatlan, hogy miként reagál a cirkuszra. Gyurcsánynak elege van... nekünk is!

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Na végre hogy nem csak a DK-s hőzöngéseket lehet olvasni...
terlasz
Gy. a hibás! Miért szól vissza? Egyébként is a legsportszerűbbek Dobrev ellenfelei, mert úgy szokták csinálni a bokszolók is, hogy ketten püfölnek egyet a ringben.
kereső
Hiába , no ez az ország gondolkodásban, mentalitásban ,szellemi szinvonalban orbánra van kalibrálva- a szinvonalat németh sziszi,kósa, szijjártó . rogán/habony viszik és mutaják az utat. És ezt a szinvonalat átveszi az ellenzéki pártok "elitje." . Itt a hazugság, a másik földbe döngölése,- aki gondolkodni mer az a gyurcsány szekta tagja. Agressziv, büdöslábú bérence.
Itt az az okos/ügyes aki meghekkel egy összellenzéki akaratot-(minő keresztényi, erkölcsi tett , magas szinvonalon!!) lenyúlja a párt szavazóit, hogy kicsinálja a tisztességes, gerinces pártelnököt-csak mert Ő akar mindenáron, és mindenkin átgázolva a közös???lista listavezetője lenni. És ehhez asszisztál, és segédkezet nyujt az mszp-pm.(mint kiderült már azóta , már ebben állapodtak meg -nem egy spontán akcióről van szó). Miközben álságos éés hazug módon eljátszották a nagy "összefogást"- és alá is irták az erről szóló megállapodást- lehet látni, hogy mennyit ér az. Pőrén- feketén -feketén. Érdeklődöm tisztelettek- miért is hazudtok a választóknak, ezzel az álságos aláirással- amit úgyis megszegtek, miközben ezt az orbáni narrativának megfelelően rákentek másokra? Ennyit ér "az adott"??? szavatok? Van egyáltalán gerincetek, tisztességet ismeritek még, a becsület mond még nektek valamit?

Elkeseritő- hogy nem tudtok felnőni a feladathoz, taktikáztok-és közben hazudtok, és becsaptok- engem, aki arra készül, hogy a parlamentbe küldjön bennetekket, valódi képviseletet remélve- egyre inkább az látszik, hogy Ti magatokon kivül senkit nem akartok képviselni. Gondoljátok meg "proletárok"!
Béla333
"A Demokratikus Koalíció jelöltje, Dobrev Klára 37 százalékkal a legnépszerűbb ellenzéki miniszterelnök-jelölt a szavazni szándékozók körében, de őt nem az első fordulóban másodikként végző Karácsony Gergely budapesti főpolgármester (MSZP-Párbeszéd), hanem a Mindenki Magyarországa Mozgalom vezetője, Márki-Zay Péter követi – ismertette az ATV-ben a Medián Közvélemény- és Piackutató Intézet felmérését Hann Endre ügyvezető igazgató.
E szerint Márki-Zay Péterre a szavazók 33, Karácsony Gergelyre a 24 százaléka adná a voksát"
.index.hu/belfold/2021/10/05/median-felmeres-dobrev-marki-zay-karacsony/

Márki-Zay Péterrel van esély rendet tenni, a másik kettő halott ügy!
Béla333
Mivel Márki-Zay nemcsak a Fideszes maffia korrupcióját akarja el és felszámolni, hanem a teljes garnitúráét, ez az, amit az érintettek mindenáron meg akarnak akadályozni!
Ezért támadja ilyen vehemensen A DK!
Béla333
Amit a DK-sok csinálnak pl. MÁrki-Zay Péterrel, hogy mocskolják, ahol érik, az pontosan az, amit írtam: mindenáron meg akarják akadályozni, hogy lehetősége legyen a teljes politikusi "elit" korruptságát bemutatni nekünk.
Béla333
'18-ban az LMP-t mocskolta a DK! És még így is jobb eredményt ért el, mint a DK!
Olyan elszalasztott lehetőség volt '18-ban az LMP, amit a jelek szerint még a mai napig sem vettek egyesek észre.
Amikor Márki-Zay Hódmezővásárhelyi győzelme után Szél Bernadett bejelentette, hogy megpróbálják: az LMP egy a DK-tól a Jobbikig tartó széles koalíciót szeretne, minden ellenzéki párt elutasította.
Így az LMP-t hibáztatni a Fidesz 2/3-áért hazug, aljas dolog.
És akkor is a DK különalkut kötött, akkor a 106 körzetet az MSZP-vel osztották fel, miután ezt megtették, akkor hirdették meg, hogy tárgyalnának a többiekkel.
Mint ahogy most a Jobbikkal kötöttek külön alkut...
kereső
Őszintén szólva nem érdekel, hogy ki mit gondol rólam- dk-s szektás, gyurcsány fan etc.- hülye...-akkor is azt mondom, hogy MZP egy leightos (mamég az), akarnok orbán a kétezres évek elejéről, akinek semmi nem számit semmit, ha a saját érdekeit veszélyezteti, akkor átgázol mindenen és mindenkin.Ugyanaz a szociálisan érzéketlen, ki ha én nem , arrogáns, elitista. Annyiban különbözik, hogy ő tényleg a vallás bódulatában él- ami messze nem jelenti azt, hogy hiszi Istent, és elsődleges prioritása a határon túli magyarok támogatása.2010 évek előtti elszámoltatás- majd Gyurcsány vagyona el lesz számoltatva, a többi meg... nem. Mert a többi nem lopott, csak Gyurcsány. Érdekek ugye.
És azt kell mondjam, hogy szépen egymásra találtak az mszp-vel, a gerinctelenség, tisztességtelenség mintaképeivel.Csak azt nem értem mit keresnek ebben a kombóban a "tiszták"- a pm, az lmp, a momentum?
kereső
Ja, és mit keresnek ebben a kombóban a jobbik szavazói?
kereső
"A Mindenki Magyarországa Mozgalom (MMM)[2] 2018-ban alakult mozgalom, melynek első célja az volt, hogy a 2019-es önkormányzati választásokon minden településen egy hiteles polgármesterjelölt és őt támogató képviselőjelöltek nyerjék el a helyi közösségek bizalmát.

A sikeres önkormányzati választás után az MMM a 2022-ben esedékes országgyűlési választásokra tekintve kitűzte a kormány és „rendszerváltás” célját. Az MMM nem párt és nem is kíván azzá válni.

Az MMM helyi szervezeti egységei a Kossuth körök (KK),[3] amelyek jelenleg kb. 100 településen működnek. A KK-k tagjainak száma csaknem 6000 fő."

Érdeklődöm tisztelettel, ha MMM, akkor abba miért nem fér bele a dk?, de beleférnek mindazok akik támogatták, és támogatják orbánt.
Az amit művelnek, teljesen ekllentmond már a nevüknek is.
kereső
@sgl: Biztos, hogy a fidesz ellen vannak? Vagy ismét az van, mint orbánnál kiderült- nem az volt a baja Kádárral és a Központi Bizottsággal, mert diktatúra- hanem az, hogy nem ő ült a kádári székben.

Mikor kerül plakátra MZP GYF-el? Hm...
Sámannus
Ferenc testvér a harc most másról szól

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.