Ellenzéki adok-kapok alakult ki Czeglédy Csaba körül.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

relatív
A ner vitézek annyira be vannak s...va, hogy minden lehetséges, és nem lehetséges módon a közös ellenzék valamilyen viszályára törekszik.
Erre ott vannak a nagy arccal pofázó média-huszárai, és arra kérem a jelenleg ellenzéki oldalon levőket ne üljenek fel erre délibábos színjátékra.
Őrizzék meg az összetartás legkisebb lehetőségét IS, hiszen remélhetőleg egy új közéletben együtt kell megteremteni a virágzó Magyarországot az otthagyott romhalmazból, mindenkinek a kellő lehetőséget megadva a jobb életre !
kereső
Nem antidemokratikus, csak éppen felrúgja az eredeti megállapodást, amit a szavazók /választók elé tártak? Komolyan azt hiszik, hogy az ellenzéki szavazó is molylepke emlékezettel bir? Jámbor gondoljon Mesterházyra...ezen az oldalon a választók büntetni is tudnak.
kereső
Tulajdonképpen az első fordulóban kik is viselkedtek ordenáré, bunkó módon? Ja, ha dk-s vagy, nyelj, és kuss!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.