Nem sokat agyaltak a Fidesz tudásközpontjában, hogy mivel menjenek neki a frissen megválasztott ellenzéki jelölteknek.

Bevetette a Fidesz a csodafegyvert a győztes ellenzéki jelöltek ellen

A fideszesek jövőbeni kihívóira végül rásütötték a mindig hatásos bélyeget:

Gyurcsány!

A Telex vette észre ugyanis, hogy szép sorban gyakorlatilag mind a 106 egyéni körzethez külön-külön legyártottak egy online hirdetést, ami pártállástól függetlenül megpróbálja alaposan összegyurcsányozni az előválasztás összes győztes jelöltjét.

Mindegyik hirdetés ugyanúgy néz ki: a jelölt mellé odamontíroztak egy nála nagyobb Gyurcsány-alakot. A kampányt az Aktuális Média nevű fideszes propagandaoldal finanszírozza az adófizetők pénzéből.

Forrás: telex.hu

Fotó: Facebook

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@tudode: Elvégre mi fizetjük, hogy hülyének nézzen bennünket! Mint ahogy Brüsszel is finanszírozza, hogy semmibe vegye a zseb cézárunk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Minő szellemes plakátok! A "szakértőjük" beleszeretett ezekbe a fotós, egysíkú plakátokba! Hány milliárdért találja ki, mikor kell Gyurcsány, mikor Soros képét egy kék háttér elé tenni, valami 1 bites szöveggel?
tudode
Semmi egyéb!
.
Ingyen reklám Gyurcsány Ferencnek örök riválisától, aki mint az árnyéka követi az egyeduralkodót, mert ismeri a mindenreható cinkelt zsugájának a titkát! Úgy lesikálta 2006-ban a pofakaratért, mint a pinty, aki kínjában beigérte a 14. havi nyugdíjat is!
.
----- Gyurcsány Orbán 2006-os tv vita öszevágva
www.youtube.com/watch?v=CtI5fp5kVY4&t=334s

A híveinek kötelező mindig arra fújni a passzátszelet, akire/amire a vezér pikkel! Hol Sorosra, hol Brüsszelre, hol Karácsonyra, mindenre ami mozog, stb. stb. Lóvé dögivel a kommunikációs gépezeténél!
Nessy
@Qqberci: Most Soros helyett az aktuális körzet ellenzéki jelöltjének a képe kerül a plakátra. Egy ilyen nívótlan plakát elég a fidesz szavazóinak a boldog elégedettségükhöz.
Nessy
@tudode: Elvégre mi fizetjük, hogy hülyének nézzen bennünket! Mint ahogy Brüsszel is finanszírozza, hogy semmibe vegye a zseb cézárunk.
namihami
De jó. Csinálhatunk egy negatív kampányt a saját zsebünk kárára. Persze, ez is a mi érdekünkben történik, nemde!?!?!?
Rockxy
kiütik egymást a roncsok a fidesz nélkül is
biokatus
Az összes gyurcsányozás csak színjáték, addig, amig a nejét feljebb nem tolja. Erremegy ki a játék. Egyik kutya, másik eb... lánya. Kevés nekik is amijük van, a bányák, a szocból való gazdagság, amit nem vettel el tőlük.
gina
Látszik hogy fél ez az elmebeteg proli cigány, ha nem félne akkor nem tenné ezt a sok baromságot,,, valamit csak tud ez a Gyurcsány
gina
Lassan már azt kell hinnem hogy Viktor buzi, lehet mert annyira Gyurcsányozik ez a kis zsiros disznó
gina
@Pegero: Te alja kis arab menj vissza ahonnan jöttél, neked itt nincs szavad te megtürt proli
gina
@Rockxy: Látszik a kocsmaproli rajtad te elmebeteg null
csipetke
Gyurcsány csak orbán mumusa,és esetleg néhányezer emberé,a birkáké,akik feltétel nélkül mindent benyalnak,amit az orbán-tv-ben látnak. A Gyurcsány-sztori lecsengett,a legtöbb embert nem érdekli. Sok évig idióta módon Sorosoztak,ma már mindenki tudja,(még a birkák is) hogy ez kitaláció volt,amit Finkelstein talált ki a fidesznek. Helyébe lépett Gyurcsány,akire orbán az ominózus vita óta allergiás. Tele van a hócipőjje mindenkinek az állandó uszítással,gyűlöletkeltéssel.Sokan bárkire szavaznának, akiről azt gondolják,hogy kipaterlja a fideszt.
rokker33
@gina: Vagina húzz vissza Romániába te szopós kurva ne itt osszad azt ami neked nincs :) ostoba jószág!
relatív
Ez a legjobb ingyen reklám.

Nem kell drága poszterekre költeni, megcsinálja ezt - bár nyilván a mi pénzünkből-, de legalább minket reklámoznak, és nem mindenféle hülyeséget, mint ahogy szokták - a regnáló a sok vesződség így az övék a terjesztésben IS !

Nem IS gondoltam, hogy ilyen segítséggel szolgálják az új, következő kormányt. Az, hogy miket írogatnak rá az úgyis a feledés homályába tűnik, mert még a teljes igazságot nem lehet elvárni tőlük, hiszen annyira a hazudságba merültek bele.
Yoda69
Nem hiszem hogy ez a gyurcsanyozas be fog jonni, eltekintve persze a birkaktol, de azok akkor is a fideSSre szavaznak.
RonaGyuri
mindeközben:
Egy már elsőre is pikáns félmondat

mit mondjak nem kevés süketelést olvashattunk az elmúlt pár napban az előválasztások kapcsán, pontosabban ürügyén

Az ember csak kapkodja a fejét a rengeteg nagyon okosnak, vagy nagyon furnyákosnak vélt/szánt szóhasmenés kapcsán/miatt. Nem fukarkodnak az ellentmondást nem tűrő hangnemű bölcsességek szerteszórásával.
Ezek egyike a derék telex.hu „Az ellenzéki előválasztás 10 fontos tanulsága” című cikke. A nem éppen szerény cím ellenére ez még a visszafogottabb-ak közé tartozik. Annál nagyobb a meglepetés mikor azt írják: „Török Gábor politológus számításai szerint az ellenzéknek …”. Hogy kinek, a milye??? Számításai a Gabóczának??? Az argumentumok felismerésénél, csak az elemi számtani ismeretek tekintetében nagyobb a hiátusa!!=))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az unortodoxia nem is annyira diszkrét bája

Az elmúlt pár óra híreiben újabb ékes bizonyítékokra lelhetünk Orbánék totális fogalomzavaráról

Az alapvetően buta és műveletlen, de elképesztően arrogáns paraszt-suttyók kézenfekvő módszere, hogy az általuk nem tudott és nem értett fogalmaknak saját értelmezéseket adnak. Ami az elemi logika teljes hiányával kombinálva az unortodoxia!
Az elmúlt pár óra két legeklatánsabb példája:
Egyfelől; Csütörtökön Görögországba utazott Szijjártó Péter magyar külügyminiszter, hogy megossza gondolatait a modern demokráciák problémáiról az Athéni Demokrácia Fórum résztvevőivel. Ennek során ki tudta jelenteni, hogy: „Orbán Viktor a legdemokratikusabb vezető Európában”.
Másrészt; A Kúrián ellenséges hangulatban tárgyaltak velük, egy kormánypárti újságíró viccnek nevezte a megbeszélést, Orbán Viktor pedig elfoglaltságára hivatkozva nem fogadta őket - a LIBE bizottság delegációjának vezetője, Gwendoline Delbos-Corfield összegezte a háromnapos látogatást.
Ennek során a magyar hivatalosok arról győzködték őket, hogy „a jogállamiság nem objektív, az mindenhol mást jelent”! =))
kereső
@sgl: A debil elllenzék csatlakozva a fideSS kampányához gyurcsányozik, 2010 előttözik, "dobrev nem alkalmas"- és önmagát rúgja tökön, és teszi nyakába a kötelet mzp-vel és kg-vel az élen.
Gazella
Szánalmas...egymás lejárata együtt.
simmering73
"...akár tetszik, akár nem, Dobrev Klára a legütőképesebb jelölt, és ezt igazolta vissza az előválasztás eredménye is. Mögötte áll a legnagyobb és legszervezettebb ellenzéki párt, amelynek táborát erősítik az MSZP disszidensei is, miután saját pártjuk nem is látható, jószerivel nem is létezik. A DK pedig közülük vált ki, testvéreiket tömöríti. A leginkább Orbán-ellenes tábor, személyes indíték is biztosítéka annak, hogy az Orbán-rendszerből kő kövön ne maradjon. Nem véletlen, hogy Orbán tőlük fél legjobban, ezért gyurcsányozik, de az embereket ez már nem érdekli, a többi ráolvasás."
nepszava.us/marki-zay-nem-fogja-maga-ele-engedni-karacsonyt/
Giovanni Alba
@sgl: ma, 07:58
A 905 meg 90%, de aki érti, így is érti :-)
tudode
Stop kormány!
.
A baromkodás közben a vírus is bevetette magát!
.
Előfordulhat, hogy a járványügyisek várják a kilövési engedélyt a járvány leküzdését illetően, mert miközben cincognak aa vezéregerek
.
------Kritikus pontjaihoz ér hamarosan a koronavírus járvány Magyarországon
www.portfolio.hu/gazdasag/20211001/kritikus-pontjahoz-er-hamarosan-a-koronavirus-jarvany-magyarorszagon-503258
.
""""A világon 233 713 190 ember fertőződött meg eddig a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 4 782 640 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem közép-európai idő szerint péntek reggeli adatai szerint.
.
Közben idehaza az elvégzett tesztek pozitív arányszáma kritikus határ közelébe emelkedett. A szám ugyanis közelíti az 5%-os határt, amitől már a szakértők úgy gondolják, hogy a járvány nincs ellenőrzés alatt.""""
--------------------------
.
Nem volt példa arra, hogy ennyire gazdátlan lett volna példa, a tintanyalók brahíznak, miközben nem ég a ház, csak a vírus szedi az áldozatait, nekik ennyire fontosak a zemberek, szavak szintjén!
tudode
Bocs!
Jav.
.
Nem volt példa arra, hogy ennyire gazdátlan lett az ország, a tintanyalók brahíznak, miközben nem ég a ház, csak a vírus szedi az áldozatait, nekik ennyire fontosak a zemberek, szavak szintjén!
.
Röhej az, hogy a mutyikormány az oltatlanokra fogja a járvány elharapódzását, nekik már nincs dolguk, van ágy, lélegeztetőép, csak az eü. dolgozók hiányoznak a rendszerből:
.
---- TÖBB EZER ÁPOLÓ HIÁNYZIK AZ EGÉSZSÉGÜGYI RENDSZERBŐL
demokrata.hu/magyarorszag/tobb-ezer-apolo-hianyzik-az-egeszsegugyi-rendszerbol-67793/
--------------------------
.
Nem nagy ügy az sem, hogy a három feltételből egy hiánycikk: van mivel, hol, csak nincs kivel!!!
ómió
Ezt a "bélyeget" sehova nem kellett "sütni"! A homlokukon van!
telegdilaci
@tudode: A hazugság propaganda szerint egyre többen jönnek vissza,csak mi az egyszerű halandók nem érzékeljük! csak azt látjuk hogy folyamatosan hazudnak,hülyének gondolják az Embereket,már akit lehet!
Jozefina
Ezzel a plakát hisztériával nem sokra mennek!!!???
kissé felnőttem
politikai heccre nem kéne ugrani ugorjon a fidesz saját magára .
percsi
Vajon a Márki Zay Pétertől miért nem fél a fid., miért nem indított hadjáratot ellene?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.