Egyre elkeserítőbb helyzetbe navigálja az egész ellenzéki előválasztást Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter közel sem erkölcsös kapálózása a választói akarat ellen, amely első helyre sorolta a miniszterelnök-jelöltek elsőkörös versenyében Dobrev Kárát. Ezzel a problémával foglalkozik Oszkó Péter írása is.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@Shikari: Erre írtam, hogy ezek az időben elhelyezett orbáni aknaemberek. Miként mindig is az volt a véleményem a M-Z-ról, de a Karácsony is egyre nyíltabban kezd a lovak közé csapni.
És hol vannak még azok azok, akik csak megbújva, a sötétben bújkáló ellenforradalmárokként tevékenykednek.
Sziszifusz
@Shikari: 10:01
Nem teljesen mindegy neked, hogy ki mit mond az ellenzéki oldalon ? Vagy talán MZP hozzátok tartozik, ezért bántó számotokra ha valaki kritizálja ?
kereső
@Shikari: Ó hát, ha nem Dobrev és a dk mellett szólna, akkor zene lenne füleidnek ugye? Egyébként a vélemény szabad- Oszkó Péter meg egy kiváló pénzügyminiszter volt Bajnai kormányában.Komolyan kell venni, hogy kit támogat- nem a dk-t, hanem személyesen Dobrev Klárát.
namihami
@KisTehen: 10.08: Így van. Tulajdonképpen az egész cécónak ez a célja. Ezért fosik a Füstös, mert nagyon jól felmérte, hogy az ellenfelet mindenáron szét kellene forgácsolni. Ha ez nem sikerülne, akkor egy tömb áll szemben egy tömbbel---és ez számára végzetes lehet. Erre kellenek az ellenzéken belüli ""márkizayok"".
namihami
@KisTehen: Mert egy bizonyos erőfelmérésre akkor is szükség van. Hiszen, ha nem lenne az egész, akkor minden jelölt magának vindikálná mind a 110%-ot. Füstinél ez nem gond, mert ott eleve elrendeltetett az, hogy ő a császár. Ha (HA) mégis akadna egy ""vakló"" (lásd Kósa), akkor qrva hamar parkolópályán találhatja magát és rettentő sok kézcsók és se..tisztogatás a visszakerülés ára. A háttéralkukról nem is szólva. A Kósa mára is hangosan kussol, hogy csak a hülyeségei olvashatók, hallhatók a médiában.
Nem véletlen az, hogy az igazi ""demokráciák""-at (lásd Kína, É-Korea és társai) mindenhol ""orbánok"", tehát megkérdőjelezhetetlen vezetők irányítják.
telegdilaci
Még meg sem választották őket de már nem a Fidesz kormány leváltása az összefogás lényege hanem,hogy ki milyen pozíciót kapjon az új kormányban,ennek a két Embernek,nem Orbán az ellensége,hanem Gyurcsány,ezért támadják alázzák Dobrev Klárát,holott mind két árulótól sokkal értelmesebb intelligensebb! ezek ketten kizárólag Miniszterelnöki ambícióban reménykednek,azért mentek álcából,az összefogásba! ez a két Ember az én szememben lejáratta magát,hiteltelenek,és fölöttébb sunyik és aljasok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.