A Jobbik elnöke nem ért egyet a formálódó egységgel.

Jakab Péter kiborult a Karácsony-Márki-Zay összefogásonFotó: Jakab Péter/Facebook

Ahogyan mi is megírtuk, miniszterelnök- és miniszterelnökhelyettes-jelöltként megy tovább az ellenzéki előválasztás második fordulójába Karácsony Gergely és Márki-Zay Péter. Azaz: összefogtak az elsőként továbbjutó Dobrev Klára ellen. Ezt véleményezte most Jakab egy Facebook-posztban.

Amikor kiderült, hogy nem jutok miniszterelnök-jelöltként a második fordulóba, elmondtam, engem nem a helyezés érdekel, hanem az, hogy az ellenzéki összefogás stabil maradjon, a győztest pedig teljes mellszélességgel támogatni fogom

– kezdi. 

Erre most két miniszterelnök-jelölt bejelentette, hogy a második fordulóban összefognak, hogy ne a harmadik nyerjen. Ha azért fognának össze, hogy ezzel növeljék az ellenzéki szavazók számát, esetleg így bátorítsák a még bizonytalanokat, akkor üdvözölném. De ha azért fognak össze ketten, hogy ne a harmadik nyerjen, azzal nem tesznek mást, mint sebeket ejtenek. Függetlenül attól, hogy sikerül-e a tervük vagy sem. A vesztes fél szavazói fognak sérülni, és ezzel a kormányváltás esélye

– véli Jakab. Majd hozzátett néhány javaslatot:

Srácok! Mi lenne, ha nem legyőzni akarnánk egymást, hanem kiegészíteni? Mi lenne, ha nem egymás ellen fognánk össze, hanem Orbán ellen? Mi lenne, ha nem árkot ásnánk a szavazótáboraink közé, hanem egyesítenénk őket? Megmondom, mi lenne. Győznénk. Nem csak mi, hanem a nemzet. Ne játsszátok el az esélyt.

Fotó: Jakab Péter/Facebook

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Mondom én, ha osztanának Fair Play dijat- azt Jakab Péter kellene, hogy kapja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Istenakinincsen
@Nessy: ma, 16:14.
Nem jó ötlet.
A szavazók sajnos nem értenek semmit ebből a politikai játszmából.
Istenakinincsen
Igaza van jakabnak:"Srácok! Mi lenne, ha nem legyőzni akarnánk egymást, hanem kiegészíteni? Mi lenne, ha nem egymás ellen fognánk össze, hanem Orbán ellen? Mi lenne, ha nem árkot ásnánk a szavazótáboraink közé, hanem egyesítenénk őket? Megmondom, mi lenne. Győznénk. Nem csak mi, hanem a nemzet. Ne játsszátok el az esélyt."
Toller Béla
Bölcsül a Jakab, komolyan ! Ahogy hülyül a másik kettő !
fűre lépni szabad
Nagyon helyesen !!!
Volt az a két kis botlása, amikor együtt szavaztak a Fidesszel a pedofil törvényről, meg hogy a náci karlendítést integetésnek látta, de ezektől eltekintve teljesen rendben van ez az ember. (a Vona meg húzzon a francba és ne minősítsen olyat, aki sokkal jobb nála!).

Én is harmadik helyre vártam, de az gondolja rosszul, aki azt hiszi, hogy Jakab ezzel leszerepelt és nem lesz fontos szerepe az új kormányban. Hát nem szerepelt le és lesz helye az új kormányban (Dobrevnek a teljesítmény számít, és Jakab bizonyított - ha csak azt nézzük, hogy szinte a semmiből előkerülve egy megsemmisülés közelébe került pártot talpra állított, megtisztított és normális jobboldali irányt mutatott... hát erre nem sokan lettek volna képesek!)
ómió
Ha már bukta, legalább "alányalós" legyen! Igaz, Parizer efftárs!?
kereső
@fűre lépni szabad: Volner-" meg fogják hekkelni az előválasztást". Megtették- kivédhetetlenül. Márki-ra leadott szavazatokkal, Jakab ellenében. megszervezték.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.